CELEBRITIES OF THE DAY: Εύα Σιμάτου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στέλιος Κουδουνάρης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης

🗓 Η Εύα Σιμάτου υποδύεται τόσο πετυχημένα την Μαίρη Χατζίδου στις Άγριες Μέλισσες που θα μπορούσαμε να πούμε, ότι είναι η κακιά, που λατρεύουμε να… μισούμε. Η Εύα με πλούσια και πετυχημένη θητεία στο θέατρο, κάνει στις Άγριες Μέλισσες την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και με την συγκλονιστική ερμηνεία της αποδεικνύει ότι μπήκε δυναμικά! Τι λέει ο κόσμος στον δρόμο, για το ρόλο της κακιάς;

“Έχω εκπλαγεί διότι ο κόσμος πλέον έχει μάθει να διαχωρίζει τον ηθοποιό και την ερμηνεία από τον χαρακτήρα. Επομένως λαμβάνω σχόλια του τύπου: ‘’Μπράβο, είσαι εξαιρετική, κατάφερες να σε αντιπαθήσουμε από την πρώτη στιγμή’’.

🗓 Στο Ενώπιος Ενωπίω και στο Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το ατύχημα που είχε πριν από κάποια χρόνια και πως γλίτωσε. Ο ηθοποιός ανέφερε:

«Ήταν μία πολύ άσχημη στιγμή της ζωής μου και πολύ περίεργη γιατί όλα αυτά τα χρόνια καβαλάω μηχανάκι από μικρός. Δεν είναι από την μηχανή τελικά γιατί όλοι μου έλεγαν φόρεσε κράνος αλλά ήμασταν πεζοί. Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στην μέση οι υπόλοιποι ξέφυγαν, από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με ένα μαγικό και άγιο τρόπο ενώ έπεσε επάνω μου και εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου. ‘Ηταν φοβερό ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στην μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο ήταν σε μορφή σταυρού. Και λέω εντάξει μάλλον είχα όλους τους αγίους μαζί μου.»

🗓 Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη συναντήθηκαν στο Σημείο Συνάντησης και μίλησαν για τη ζωή και την επαγγελματική τους πορείας.

«Όταν το 2017 μου έκαναν την πρόταση για το My Style Rocks ήταν λίγο περίεργο. Όταν με είχαν πάρει τηλέφωνο νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Τους είπα “κάποιο λάθος κάνετε”. Μου το παρουσίασαν ως κάτι πολύ καλλιτεχνικό και βαρύγδουπο και ότι έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Πολύ ανάλαφρο αλλά όχι και τόσο. Με έπεισαν τελικά. Το έκανα γιατί είχα άγνοια κινδύνου. Δηλαδή αν μου έλεγε κάποιος τώρα “αυτό είναι το πρόγραμμα δες το. θέλεις να έρθεις;”, δεν θα πήγαινα. Πλέον είναι κομμάτι της ζωής μου πολύ σημαντικό», αποκάλυψε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρόταση που είχε δεχτεί για το My Style Rocks ενώ αποκάλυψε ότι αν το είχε δει προηγουμένως δεν θα την αποδεχόταν.

🗓 Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αναφέρθηκε στο σοβαρό ατύχημα που είχε και πόσο του άλλαξε τη ζωή.

«Δεν ήταν ο λόγος το ατύχημα που με έκανε να έρθω εδώ. Όταν έγινε, υπήρχαν διάφορα πράγματα που με πίεζαν κι ήταν σαν να μου λέει κάποιος κάτσε αγορίνα μου στο κρεβατάκι σου, ξεκουράσου και βάλε τα μέλη σου στη σειρά για να περπατήσεις ξανά. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται. Η ανάγκη που έχει δημιουργηθεί σε όλον τον κόσμο με τον κορονοϊό, μας οδηγεί σε διάφορες καταστάσεις. Εμένα μου επέτρεψε να βρεθώ εδώ πέρα και να φυλάω κάποια χρήματα στην τσέπη μου. Η γλώσσα του σύμπαντος είναι και μαζί και μόνος. Η μοναχικότητα δεν πρέπει να μας τρομάζει. Είναι ένα εργαλείο για να βρεθούμε ανάμεσα σε κόσμο».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: