ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν στην εκπομπή και κάποιοι που δεν θέλω εγώ»

ΣΚΑΪ – Πρεμιέρα είχε η παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων» και η κάμερα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο θέατρο Κάππα και μίλησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το σποτ του «Μένουμε Σπίτι», την εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» και τους καλεσμένους του.

«Αν θεωρήσω ότι θα βοηθήσω θα συμμετέχω. Δυστυχώς στο πρώτο με έπεισαν να πάρω στους ώμους μου το βάρος του να κλείσω τον κόσμο μέσα», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το πρώτο τηλεοπτικό σποτ για την πανδημία που συμμετείχε.

Στην ερώτηση αν έχει επηρεαστεί και η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», λόγω της πανδημίας είπε: «Κι εμείς έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο στην εκπομπή».

Σχολιάζοντας, μάλιστα, το ότι και ο Θοδωρής Αθερίδης θα ξεκινήσει μουσική εκπομπή είπε: «Δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Ο καθένας να κάνει ότι θέλει και να το κάνει καλά».

Τέλος, όταν τον ρώτησαν για τους καλεσμένους της εκπομπής κι αν θα δούμε εκεί κάποιους ερμηνευτές που δεν έχουν συμμετάσχει ως σήμερα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, ανέφερε: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν και κάποιοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: