ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Ο Δημήτρης Κεχαγιάς αποκλειστικά στην Κατερίνα Καινούργιου

OPEN – Με μια ακόμα μεγάλη αποκλειστικότητα η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε την εβδομάδα. Στο πλατώ της εκπομπής ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο BIG BROTHER.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε και στη Σοφία Δανέζη και απάντησε αν είχαν σκεφτεί να μοιραστούν τα χρήματα σε περίπτωση που κέρδιζε ο ένας από τους δύο.

«Πιστεύω ότι μου κόστισε γιατί ο κόσμος είδε μια ακραία συμπεριφορά, χωρίς να μπορεί να ξέρει τι συνέβη πίσω από αυτό και χωρίς να γνωρίζει την πίεση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κεχαγιάς για το περιστατικό με τον Χρήστο Βαρουξή.

«Αρχικά να πω πως πιστεύω ότι η Άννα Μαρία το ήξερε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι, γιατί όταν είσαι προτεινόμενη 9-10 φορές και μένεις, νιώθεις ότι ο κόσμος σε υποστηρίζει. Η αντίδραση της ήταν υπερβολική πάντα, από την αρχή του παιχνιδιού ήταν υπερβολική σε όλα. Η Άννα Μαρία είναι ευαίσθητη, αλλά έχω πει πολλές φορές ότι είναι ρολίστρια. Παίζει ρόλους και το κάνει καλά, γι’ αυτό έφτασε εκεί που έφτασε επειδή το κάνει πολύ καλά. Δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν μου είχε πει κάτι. Η Άννα Μαρία είχε σίγουρα στρατηγική. Αλλά το έπαιξε πιο πληγωμένη και απομονώθηκε. Ούτε αγκάλιασα την Άννα Μαρία, ούτε την συγχάρηκα γιατί δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί της. Δεν θα κάνω ποτέ κάτι που δεν αισθάνομαι ότι θέλω πραγματικά να το κάνω. Απολύτως καμία σχέση δεν θα ήθελα να είχα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν έκρυψε, πως θα ήθελε τη Σοφία για νικήτρια του Big Brother:

«Ποτέ δεν είχαμε πει με τη Σοφία ότι θα μοιραστούμε τα χρήματα», είπε ο Δημήτρης Κεχαγιάς και αποκάλυψε: «Επαφή με τη Σοφία έχουμε και θα την κρατήσουμε, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά εκτός παιχνιδιού».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: