ΔΥΝΑΤΑ 8/4/2022: Οι καλεσμένοι του Κωστή Μαραβέγια

ΕΡΤ1 – Οι Ζωή Παπαδοπούλου, Ειρήνη Τουμπάκη, Χρυσούλα Στεφανάκη, Μαρία Αναματερού, ο Γιάννης Μαργάρης, η Λεμονιά Μπέζα, ο Γιώργος Ζιώρης και Νικολέτα Μηλιώνη και η Ξένια Γαργάλη με το συγκρότημα «Πλαστελίνη» “Δυνατά” την Παρασκευή 8 Απριλίου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Τέσσερις υπέροχες γυναικείες φωνές με δυναμισμό κάνουν είσοδο στο stage του «Δυνατά» με ένα τραγούδι που υμνεί τη γυναικεία φύση τη «Μαλάμω».

Η Ζωή Παπαδοπούλου, η Ειρήνη Τουμπάκη, η Χρυσούλα Στεφανάκη και η Μαρία Αναματερού με τις ξεχωριστές φωνές τους γίνονται μια παρέα και μας χαρίζουν αξέχαστες ερμηνείες και διασκευές σε τραγούδια που έχουν αγαπηθεί. Μιλούν για τις μουσικές επιρροές τους από τον τόπο καταγωγής τους, τις σπουδαίες συνεργασίες τους, τα όνειρά τους, την ανάγκη τους για «αποκέντρωση» και ηρεμία.

Τα καλοκαιρινά τους σχέδια έχουν πολύ μουσική και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα κάτι που δείχνει το πάθος τους για δημιουργία και επαφή με τον κόσμο.

Άλλα τέσσερα νέα ταλαντούχα παιδιά, με μουσικές γνώσεις που κατάφεραν και απέσπασαν τα πρώτα βραβεία σε τηλεοπτικό talent show έχοντας ως coach τον Κωστή Μαραβέγια εισβάλλουν στην σκηνή του Δυνατά και μας συνεπαίρνουν με τις υπέροχες ερμηνείες τους.

Έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσουν στον μουσικό διαγωνισμό και να πάρουν την αναγνωρισιμότητα που τους αξίζει από το κοινό μιλούν για τα επόμενα σχέδιά τους, θυμούνται ιστορίες από τα τηλεοπτικά πλατό και κάνουν πλάκες με τον «δάσκαλό» τους που τους ενθάρρυνε και μύησε στην μουσική.

Μας χαρίζουν ωραία ντουέτα και αφήνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα με το κομμάτι «Let it Be» των “The Beatles” που τραγουδούν όλοι μαζί.

Η Ξένια Γαργάλη με την «γάργαρη» μελωδική φωνή έρχεται με τον συγκρότημα «Πλαστελίνη» και μας ταξιδεύουν με τις διασκευές τους σε soul jazz ρυθμούς.

H βραδιά κλείνει με έναν αναπάντεχο αποχαιρετισμό στο τηλεοπτικό κοινό …καθώς η τραγουδίστρια του συγκροτήματος ξεδιπλώνει κι άλλα της χαρίσματα στον Κωστή Μαραβέγια…κάνοντας περίεργους ήχους με τη φωνή της!

Δυνατά την Παρασκευή 8 Απριλίου με τον Κωστή Μαραβέγια.

ΔΥΝΑΤΑ: Την πρώτη της live ερμηνεία του Die Togther θα δώσει η Αμάντα

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: