ΠΡΕΜΙΕΡΑ 5/9/2022
ΕΛΕΝΗ: Σε τροχιά επιστροφής με νέες προσθήκες

MEGA – Σε τροχιά επιστροφής, λοιπόν, στον τηλεοπτικό αέρα και, μάλιστα, με νέες προσθήκες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη, που θα κάνει πρεμιέρα στο Mega στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στην εκπομπή «Ελένη» παραμένουν και φέτος οι βασικοί της συνεργάτες στο πάνελ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ενώ στην ομάδα προστίθεται μία ακόμα δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη παίρνει θέση στο πάνελ από τον Σεπτέμβριο η Νάνσυ Νικολαΐδου, η οποία θα συνεισφέρει με συνεντεύξεις και στον σχολιασμό των θεμάτων.

Στην αρχισυνταξία παραμένει η επί πολλά χρόνια στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη Γελαλή, ενώ βοηθός αρχισυντάκτη αναλαμβάνει η Φωτεινή Λασπά στη θέση της Γεωργίας Ευσταθίου, η οποία αποχώρησε από την εκπομπή για προσωπικούς λόγους.

Η παρουσιάστρια έχει άριστη σχέση με τους περισσότερους από τους συνεργάτες της και η αλήθεια είναι ότι αυτό φαίνεται προς τα έξω, μιας και δεν έχουν λείψει οι κοινές τους φωτογραφίες, με τα χαμόγελά τους να λάμπουν.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει ο πρόσφατος συνεργάτης της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, είπε πως δεν θα άλλαζε με τίποτα αυτήν την συνεργασία και πως, για εκείνον, η Ελένη Μενεγάκη είναι μια κατηγορία από μόνη της.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: