ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ: Χαμός στον Alpha! Χωρίς καμαρίνι η Μελέτη

ALPHA – Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της στον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη αναγκάστηκε να μετατρέψει το γραφείο της σε καμαρίνι! Κι αυτό γιατί, το κανάλι δεν… διαθέτει καμαρίνι για την παρουσιάστρια της πρωινής του εκπομπής!

Η Μελέτη θα βγαίνει από τα studio του Star στην κάτω Κηφισιά, τα οποία πλέον στεγάζουν και εκπομπές του Alpha, αφού τα δύο κανάλια είναι «αδελφά».

Μάλιστα το studio της νέας της εκπομπής βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο πλατό που επί χρόνια η ίδια παρουσίαζε την “Πρωινή μελέτη», τότε για το Star.

Εξαιτίας του ότι οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις τα τελευταία χρόνια εξυπηρετούσαν μόνο τις ανάγκες των δελτίων ειδήσεων του Star, (οι ψυχαγωγικές εκπομπές βγαίνουν από τα studio της εταιρείας Green Pixel στο Ίλιον), οι βοηθητικοί χώροι όπως τα καμαρίνια, χρησιμοποιούνται για άλλες ανάγκες.

Έτσι, η λύση βρέθηκε με την μεταμόρφωση ενός γραφείου σε καμαρίνι, που πέρα από το μακιγιάζ, θα «φιλοξενεί» και τα ρούχα της παρουσιάστριας που θα πρέπει να ετοιμάζεται εκεί.

Μαθαίνουμε ότι η Ελεονώρα αρχικά αντέδρασε όταν έμαθε για αυτή την έλλειψη, αλλά τελικά η λύση φαίνεται να την καλύπτει, τουλάχιστον προσωρινά.

Κάθε -νέα- αρχή και δύσκολη…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: