ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο

ΑΝΤΕΝΝΑ – Συναρπαστικό, εντυπωσιακό, απλά μοναδικό! Αυτό είναι το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», και έρχεται το Σάββατο με ένα επεισόδιο γεμάτο… έντονα συναισθήματα!

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 20:00, το διασημότερο σόου στον πλανήτη, θα έχει από beatbox, parkour, bodypainting μέχρι και τη Σταχτοπούτα με το γοβάκι της!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα είναι για άλλη μια βραδιά έτοιμοι να ζήσουν το όνειρο, ενώ το Golden Buzzer αυτού του Σαββάτου το δίνουν οι απολαυστικοί Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος!

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο - primetime.gr

photo: ANT1

Οι οντισιόν για το ποιος από όλους θα βρεθεί πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στη σκηνή  με σκοπό να περάσουν στους φετινούς ημιτελικούς του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». 

ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο - primetime.gr

photo: ANT1

Ποιος θα «παίξει» με το μυαλό των κριτών και θα τους γυρίσει πίσω στα μαθητικά τους χρόνια; Ποιοι έρχονται στο σόου για να κάνουν το χατίρι της γιαγιάς τους; Ποιος θα ανεβάσει την… καψούρα του στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πώς θα αντιδράσουν οι 4 κριτές παρακολουθώντας ένα «ζωντανό» έργο τέχνης;

Μαθήματα ισορροπίας, φωνητικής, salsa και rumba στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» που αυτό το Σάββατο είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: