ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΕΝ: Πρεμιέρα 12 Οκτωβρίου

MEGA – Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» όπου μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA και τη δύσκολη χρονιά στο θέατρο λόγω κορωνοϊού.

Όπως τόνισε η Σμαράγδα Καρύδη, το νέο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

Εκεί, δέκα παίκτες κάθε εβδομάδα θα διαγωνίζονται για ένα εκατομμύριο γεν, με τον έναν νικητή της κάθε ημέρας να δίνει τη θέση του σε άλλον παίκτη!

«Μου άρεσε το concept, το βρήκα διασκεδαστικό. Επίσης μου άρεσε πολύ που η πρόταση ήρθε από το MEGA» τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός, συμπληρώνοντας: «Χάρηκα πολύ που ξανάνοιξε το MEGA και φτιάχνει καινούριο πρόγραμμα και ξαναστήνεται από την αρχή. Και ξαναστήνεται, από ότι βλέπω, με τους όρους που είχε και τότε».

«Με ποιότητα, αισθητική και πολλούς ανθρώπους που άφησα τότε, τους ξαναβρίσκω πάλι εδώ» εξήγησε η Σμαράγδα Καρύδη, προσθέτοντας τη συγκίνησή της για την επιστροφή της στο κανάλι που έκανε μεγάλες επιτυχίες.

Για το θέατρο, η Σμαράγδα Καρύδη τόνισε ότι αγχώθηκε με τη διαδικασία να βρει νέο έργο για να σκηνοθετήσει, όμως λόγω του κορωνοϊού όλα τα σχέδια αναβλήθηκαν. Επίσης, μίλησε για τους μήνες που πέρασε στην Αίγινα, τονίζοντας ότι τη βοήθησε να ησυχάσει.

https://www.megatv.com/embed/?p=38627378

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: