ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Επιστρέφουν με ανατροπές από 4 Ιανουαρίου

NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ 4/1

MEGA – Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00 στον ΑΝΤ1 και όσα πρόκειται να δούμε στη νέα χρονιά, δεν τα φανταζόμαστε! Δύο πρόσωπα που φέρουν τα πάνω κάτω στην πλοκή και θα ανατρέψουν πολλές σχέσεις, είναι η Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό για τις Άγριες Μέλισσες, ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω θα ανταποκριθεί στον έρωτα του Κωνσταντή, θα του εξομολογηθεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα γίνουν ζευγάρι, θα ζήσουν μια νύχτα έντονου πάθους, θα κρατήσουν τον δεσμό και τη σχέση τους μακριά από όλους και από όλα, παράνομο ζευγάρι…

Ο Τάκης, όμως, φτάνει στο Διαφάνι και θα εκβιάσει την Δρόσω και με το παιδί αλλά και με την ιστορία της Τρούμπας. Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντής θα πέσει επίσης θύμα εκβιασμού στις Άγριες Μέλισσες, από την Δόμνα, καθώς εκείνη θα του αποκαλύψει πως γνωρίζει τα πάντα για τη φυτεία και ότι αν δεν μείνουν μαζί θα τον καταδώσει στην αστυνομία.

Έρχεται μια μεγάλη σύγκρουση στις Άγριες Μέλισσες μεταξύ του Κωνσταντή και της Δρόσως και το ζευγάρι, πριν καλά καλά τα φτιάξει θα χωρίσει άδοξα.

Όπως όλα δείχνουν, αυτά που πρόκειται να συμβούν στη δημοφιλή δραματική σειρά εποχής με τη νέα χρόνια, δεν μπορούμε καν να τα φανταστούμε…

ΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Ειρήνη Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη ο Σωκράτης Αλαφούζος, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως είχε συζητήσει για τις Άγριες Μέλισσες.

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν ενός έτους, δεν είχα κοντά μου τον πατέρα μου. Τα παιδικά μου χρόνια με έκαναν αυτό που είμαι. Η τύχη μας έφερε με τον πατέρα μου σε ένα πλοίο μαζί, μου ζήτησε συγγνώμη και ήταν λυτρωτικό. Τη ζωή μου στην Αμερική την κανόνισα ώστε να είμαι μαζί με το παιδί μου. Υπήρχαν βράδια που η Μαρίλια, η κόρη μου, κοιμήθηκε μαζί μου στο Skype. Πήγα στην Αμερική όχι για να γίνω σταρ του Χόλιγουντ. Τα έχω ξεπεράσει αυτά. Ελπίζω με την ταινία μεγάλου μήκους να βρεθώ στο κόκκινο χαλί των Oscar. Πρόσφατα είχαμε μια πρώτη κουβέντα, στην προετοιμασία, όταν ετοίμαζαν τις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά κανείς δεν φαντάζεται τι θα ακολουθήσει. Και πάλι δεν θα ερχόμουν», είπε ο Σωκράτης Αλαφούζος.

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

Με το ποσό των 1.607.808 ευρώ (40%) επιδοτείται και ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Άγριες Μέλισσσες”. Ο προυπολογισμός των επιλέξιμων  δαπανών ανήλθε σε 4.019.520 ευρώ και δικαιούχος της ενίσχυσης είναι η ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ. H επιδότηση γίνεται με βάση το νόμο 4487/2017, όπως τροποποιήθηκε ως προς το ποσοστό από 35% σε 40% από τον Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο πρώτος κύκλος της σειράς είχε  προυπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 4.816.311 ευρώ και το   ποσό της επιχορήγησης ανήλθε σε 1.685.708,85 ευρώ με   δικαιούχος φορέας Ι. Κ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ & ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ Α.Ε. .

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: