LOVE IT: Ολομέτωπη επίθεση Μαλέσκου στην Καινούργιου παρότι την υπερασπίστηκε

ΣΚΑΪ – Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου μετά το δημοσίευμά μας (κάτι που “φοβούνται” και τα υπόλοιπα sites να αναφέρουν) για τις σκέψεις του ΣΚΑΪ αναφορικά με την εκπομπή LOVE IT.

Στο εν λόγω κείμενο, η υπογραφή μου δεν σας αφορά άλλωστε γιατί είμαι ένας απλό tv blogger και δεν ανήκω στο μικροσύμπαν των ΜΜΕ, μιλήσαμε για “σκέψεις” και “προβληματισμούς” και όχι για ειλημμένες αποφάσεις.

Προφανώς κάποιοι δεν ξέρουν είτε να διαβάζουν ελληνικά είτε να τα μεταφέρουν σωστά.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΚΟΥ

Όπως είναι φυσικό, το θέμα σχολιάστηκε εκτενέστατα στο Love it στην αρχή της εκπομπής με την Ιωάννα Μαλέσκου ιδιαίτερα ενοχλημένη, παρότι με το ντλυσιμο της έμοιαζε σαν να “ξεπατίκωσε” το ντύσιμο της Κατερίνας Καινούργιου σε … αμάνικη έκδοση…

«Το είπε και η Κατερίνα αυτό; Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε καλές σχέσεις ή νόμιζα ότι είχαμε καλές σχέσεις. Θα το δω κιόλας το απόσπασμα γιατί ακόμα δεν έχω προλάβει. Σήμερα με περίμενε και η κάμερα από την εκπομπή της. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί με ρώτησε ο νεαρός αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά για την Μπελούτσι… Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, υπάρχει κι αυτό. Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός. Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν ξεχνά», είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας ότι «εγώ δεν ασχολούμαι από την εκπομπή με μικροπρέπειες και μικροσυμπεριφορές αλλά για να φτάσω να το κάνω κάτι με ενόχλησε», ενώ παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει το απόσπασμα της εκπομπής.

Λίγο αργότερα δόθηκε και συνέχεια στο θέμα και μάλιστα το Love it ασχολήθηκε με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σοκαρίστηκε με το Big Brother ενώ ανεβάζει αντίστοιχου περιεχομένου φιλιά στο Instagram.

«Nα ζητήσω προσωπικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μεγάλη συγγνώμη που του προκαλέσαμε δυσφορία. Να ζητήσω και από το κοινό μία συγγνώμη. Για να αλλάξω τη σκαλέτα της εκπομπής ήταν σοβαρό. Αν δείτε πόσα μηνύματα έχω λάβει και μου ζητάνε να πάρω θέση. Εγώ μιλάω μέσα από την εκπομπή μου όχι αριστερά και δεξιά. Αν κάτι αφορά το κοινό το λέω μέσα από την εκπομπή μου».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πριν από λίγα λεπτά είχε υπερασπιστεί την Ιωάννα Μαλέσκου και πρακτικα είχε “αδειάσει” το primetime.gr, αποφάσισε να απαντήσει στην Κρητικιά παρουσιάστρια:

“Mου στέλνει ο αδελφός μου που δεν βλέπει τηλεόραση και μου λέει “τι είπατε για τη Μαλέσκου, έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για σένα και δίνει και συμβουλές”. Πραγματικά δεν ξέρω αν παρακολούθησαν την εκπομπή και τη στήριξη που της έχω κάνει από πέρσι. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ που δεν ανήκει στην Barking Well, είπαμε ότι ευχόμαστε να μην ισχύει, είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΪ. Να βγαίνει να μιλάει για ασέβεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλάς έτσι. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν σε συμβουλεύουν έτσι είναι και οι ίδιοι που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπούμαστε”. Τα έχω βιώσει κι εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για τη δική σου προστασία».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: