ΕΡΤ: Στη Δημόσια Τηλεόραση τα Euro 2024 και 2028

ΕΡΤ – Από την ΕΡΤ θα μεταδοθούν οι δύο επόμενες εκδόσεις του Euro, ήτοι του 2024 και του 2028. Η Δημόσια Τηλεόραση ανακοίνωσε την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι το Euro 2020 (έγινε το 2021 λόγω κορονοϊού) είχε μεταδώσει ο ANT1, ο οποίος έχει δικαιώματα μετάδοσης και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η ΕΡΤ ανακοινώνει την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων μετάδοσης του UEFA EURO 2024 και του UEFA EURO 2028.

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, επιδιώκοντας να είναι παρούσα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αξιοποιώντας την εμπειρία και την παράδοσή της στις μεταδόσεις των σπουδαιότερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, θα αποτελέσει το «σπίτι» των επόμενων δύο διοργανώσεων UEFA EURO, που θα διεξαχθούν το 2024 και το 2028.

Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ποδοσφαίρου συγκαταλέγονται στα κορυφαία αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως, με σπουδαίους αγώνες ανάμεσα στις καλύτερες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου.

Το 2004, στην Πορτογαλία, η Ελλάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, σημειώνοντας ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η ΕΡΤ έδωσε και τότε την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους να απολαύσουν μέσα από τις συχνότητές της τις συγκλονιστικές εκείνες στιγμές.

Η τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 2024 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ ο τόπος διεξαγωγής του UEFA EURO 2028 θα ανακοινωθεί σε μελλοντικό χρόνο από την UEFA.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: