ΕΡΤ: Εμπλοκή με την εκπομπή του Πορτοκάλογλου

ΕΡΤ – Η δημόσια τηλεόραση το έχει πάρει απόφαση να χτίσει μια νέα εικόνα και ένα εναλλακτικό πρόγραμμα με πυλώνες / παρουσιαστές και συντελεστές ηθοποιούς και τραγουδιστές αλλά και γενικότερα άτομα της τέχνης παρά παρουσιαστές.

Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη. Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπομπή, την οποία ετοιμάζει η εταιρεία FOSS για λογαριασμό της ΕΡΤ μπορεί να είναι μεν στα σκαριά, αντιμετωπίζει δε πολλά εμπόδια.

Η εκπομπή με τίτλο Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΝΩΝΕΙ φημολογείται ότι περνάει από σαράντα κύματα. Οι πληροφορίες στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για πολλούς αυλικούς της δισκογραφικής του τραγουδιστή, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν κουμάντο.

Η ίδια πηγή επικαλείται πληροφορίες για παρέμβαση της ΕΡΤ στο θέμα της αρχισυνταξίας, καθώς αρχικά είχε επιλεγεί άτομο από το ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA, καταλήγοντας στη βοηθό του.

Τώρα αναφορικά με τις φήμες για κακή σχέση Πορτοκάλογλου – Μόρφη, αυτές δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά.

Αν όλα πάνε καλά σήμερα ξεκινούν τα γυρίσματα με πρώτους καλεσμένους (μαντέψτε, δεν είναι δύσκολο) τους ΠΥΞ ΛΑΞ. Η πρεμιέρα της εκπομπής έχει οριστεί για αρχές Νοεμβρίου (αν όλα πάνε καλά).

Η ιδέα της εκπομπής είναι βασισμένη στη μουσική παράσταση JUKE BOX του Νίκου Πορτοκάλογλου με διαφορετικούς καλεσμένους (τραγουδιστές / τραγουδοποιούς) να συναντώνται και να διαδράζονται με συνεντεύξεις, τραγούδια, παιχνίδια, προσωπικές στιγμές κλπ

Μέσα από την εκπομπή ο Νίκος θα ήθελε να δώσει και βήμα στους νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται στο πλάι καταξιωμένων δημιουργών, ενώ θα υπάρχουν ειδικά αφιερώματα σε όλα τα είδη της μουσικής, παράδοσης, κινηματογράφο, street musicians αλλά και προσωπικότητες από την ιστορία της μουσικής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: