ΕΡΤ1: “Το Κορίτσι και το σαλιγκάρι” ζωντανεύει στην μικρή οθόνη, με ένα καστ μοναδικό

EPT1 – Το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο “Το Κορίτσι και το σαλιγκάρι” ζωντανεύει στην μικρή οθόνη, με ένα καστ μοναδικό.

Η ιστορία μας ταξιδεύει σε μία Παραλία, με πρωταγωνιστές τους: Δανάη Μιχαλάκη, Δημήτρη Μοθωναίο, Κώστα Νικούλι, Γιώργο Μιχαλάκη, Μάκης Παπαδημητρίου κ.α.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάταλα, στο μοναδικό κοινόβιο χίπις από όλο τον κόσμο, αναβιώνοντας μια ιστορία που δεν υπήρχε προηγούμενη καταγραφή της.

Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές θα οδηγηθούν σε μία άγνωστη πτυχή της ιστορίας αυτής. Συγκεκριμένα, θα εξερευνήσουν το κοινόβιο των χίπις στα Μάταλα της Κρήτης, στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου.

Παράφοροι έρωτες, έγκλημα, μυστήριο, μουσικές, πάρτι, ελευθερία, χορός, μια ατελείωτη παγκοσμίου φήμης παραλία και κρυμμένα μυστικά και έθιμα της Κρήτης, δημιουργούν ένα πρωτότυπο χαρμάνι που θα συνεπάρει το κοινό και ειδικά την νεολαία που θα βρει στην παραλία αυτή το στέκι της.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θα υποδυθεί τον Χάρι. Θα είναι ο τηλεοπτικός σύντροφος της Δανάης Μιχαλάκη, με τους δυο τους να αποτελούν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Δημήτρης Μοθωναίος αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα στην Παραλία “Μάνταλα” της Κρήτης, τον Σεπτέμβριο. Μετά την Κρήτη, θα ακολουθήσουν γυρίσματα και στην Αθήνα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: