ΕΡΤ NEWS: Τα πρόσωπα του καναλιού

EPT NEWS – Το ενημερωτικό προγράμμα της ΕΡΤ1 και του ΕΡΤ News παρουσίασε η ΕΡΤ. Στα νέα πρόσωπα ξεχωρίζουν ο Απόστολος Μαγγηριάδης και η Σοφία Παπαϊωάννου, αλλά και το εγχείρημα παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τον Γ. Κουβαρά από Δεύτερα ως και Πέμπτη. Αναλυτικά οι εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων έχουν ως εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

«Συνδέσεις»
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06:00-10:00

Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές, γι’ αυτή τη σεζόν, σε νέα ώρα, σε μια μαραθώνια τετράωρη ενημερωτική εκπομπή. Οι δύο δημοσιογράφοι συνδέονται με την Ελλάδα και τον κόσμο και προβάλλουν ό,τι συμβαίνει και ό,τι μας αφορά. Μαζί τους, το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, πολιτικοί, οικονομικοί, αθλητικοί, πολιτιστικοί συντάκτες, αναλυτές, αλλά και προσκεκλημένοι φωτίζουν τα θέματα της επικαιρότητας.

«Σαββατοκύριακο από τις 6»
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/09/2022 και κάθε Σαββατοκύριακο, 06:00-10:00

Νέο πρόγραμμα, νέες συνήθειες με τις σταθερές αξίες της πρωινής ενημερωτικής ζώνης να ενώνουν τις δυνάμεις τους! Ο Δημήτρης Κοτταρίδης «Από τις έξι» συναντά τη Νίνα Κασιμάτη στο «Σαββατοκύριακο» και υποδέχονται τους τηλεθεατές με ειδήσεις, ιστορίες, πρόσωπα, εικόνες και φυσικά χιούμορ, κάθε Σάββατο & Κυριακή, για τέσσερις ώρες, από τις 6 ώς τις 10 το πρωί.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
«Στιγμές»

Η Σοφία Παπαϊωάννου, ύστερα από χρόνια, επιστρέφει στην τηλεόραση για να υπηρετήσει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: τη δημοσιογραφική έρευνα με μια εκπομπή που θα φέρει τη σφραγίδα της και θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά, από Δευτέρα έως Πέμπτη, και τον Απόστολο Μαγγηριάδη από την Παρασκευή έως την Κυριακή, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, στις 21:00, ενημερώνει τους τηλεθεατές έγκυρα, έγκαιρα, ψύχραιμα και αντικειμενικά.

Επίσης, δελτία ειδήσεων μεταδίδονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα στις 12:00, στις 15:00 και στις 24:00. Συγκεκριμένα, στις 12:00, από Δευτέρα έως Πέμπτη με την Αλεξάνδρα Δουβαρά και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με τη Μαρία Σιώζου.

Στις 15:00, από Δευτέρα έως Πέμπτη με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου και Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή με τη Χρύσα Παπασταύρου.

Στις 24:00, από Δεύτερα έως Παρασκευή με τον Γιάννη Μούτσιο και κάθε Σάββατο και Κυριακή με την Ελένη Χρονά.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

O Γιώργος Κουβαράς θα παρουσιάζει στο ΕΡΤNEWS τις ενημερωτικές εκπομπές «Ανάλυσέ το», κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, και «Στο κέντρο», κάθε Τρίτη, στις 23:00, οι οποίες θα μεταδίδονται και από την ΕΡΤ1, στις 24:00, αμέσως μετά τη μετάδοσή τους από το νέο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα παρουσιάζει, στο ΕΡΤNEWS, κάθε Πέμπτη, στις 23:00, την εκπομπή «Επίλογος» με θέμα τα γεγονότα και τις προεκτάσεις τους στην Ελλάδα και στον κόσμο, η οποία θα μεταδίδεται και από την ΕΡΤ1, σε επανάληψη, στις 24:00. Επίσης, κάθε Παρασκευή, στις 23:00, την εκπομπή «ΕΡΤ Talks», όπου θα αναλύεται η πολιτική επικαιρότητα μέσα από τη ματιά των δημοσιογράφων.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του ΕΡΤNEWS κατέχουν τα δελτία στη νοηματική, που εκτός από το απογευματινό δελτίο στις 18:00, διάρκειας 15 λεπτών, επεκτείνονται και 13:00 και στις 22:00.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα ένθετα που αφορούν την υγεία, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, την υγεία, την καινοτομία κ.ά. Τη ζώνη 05:00-06:00 θα παρουσιάζουν τις καθημερινές ο Διονύσης Μποτώνης και η Εύα Περόνα, και τα Σαββατοκύριακα ο Δημήτρης Απόκης και η Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα. Στη ζώνη 10:30 και 12:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η Βούλα Μαλλά. Στην απογευματινή ζώνη 17:00-18:00, θα συναντάμε τον Κώστα Λασκαράτο και τον Θάνο Σιαφάκα, ενώ στις 20:00-21:00 τον Ηλία Σιακαντάρη και τον Γιάννη Σκάλκο.

Επίσης, ο Δημήτρης Κοτταρίδης, κάθε Κυριακή, στις 23:00, θα παρουσιάζει τα βασικότερα σημεία της εβδομάδας που πέρασε και θα δίνει το στίγμα της εβδομάδας που έρχεται, με καλεσμένους στο στούντιο του ΕΡΤNEWS.

Το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό ανανεώνουν, τη νέα σεζόν, οι εκπομπές «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη, «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη, «Συμβαίνει στην Ευρώπη» με τους Γιώργο Παπαγεωργίου και Κλειώ Νικολάου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: