ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Η Κατερίνα Λένη στην κουζίνα της εκπομπής

OPEN – H Κατερίνα Λένη, ίσως το πιο εκρηκτικό κι αμφιλεγόμενο πρόσωπο του MASTERCHEF, θα είναι από τη Δευτέρα η μαγείρισσα του «Ευτυχείτε».

Σήμερα μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου την ξενάγησε στην κουζίνα της εκπομπής και κατά τη διάρκεια αυτής της ξενάγησης, η παρουσιάστρια του πρωινού του Open έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη!

Αμέσως μετά, οι δύο γυναίκες, είχαν μια πολύ ζεστή κουβέντα με την Κατερίνα Λένη να μιλά για τη ζωή της και την επιλογή της από την Πρέβεζα να μετακομίσει στη Γερμανία κι από εκεί – μετά το MASTERCHEF – να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως, φαίνεται ότι θα της ζητά κάθε μέρα σπιτικές συνταγές, αφού στην αρχή την παρακάλεσε για τη Δευτέρα να φτιάξει μια παραδοσιακή πίτα, για να αλλάξει γνώμη λίγο μετά, ζητώντας της… μίνι burger που η Λένη φτιάχνει καταπληκτικά!

Για αυτή την εκρηκτική συνεργασία στην κουζίνα του «Ευτυχείτε», μαθαίνουμε, ότι έβαλε το χεράκι του ο Νίκος Κοκλώνης, που ως συμπαραγωγός της επιτυχημένης εκπομπής του Open, κατάφερε να «κλείσει» την μαγείρισσα, καλύπτοντάς της όλα τα αιτήματα, καθώς θα πρέπει μέσα σε χρόνο ρεκόρ, να εγκατασταθεί από τη Γερμανία στη χώρα μας!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: