ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ALL TOGETHER NOW: Με αυτό το show επιστρέφει ο Κοκλώνης τον Οκτώβρη – Άννα Βίσση και Eurovision, οι στόχοι του project!

BARKING WELL MEDIA / ALPHA – Αντίστροφη μέτρηση για το νέο υπέρ σοου του Νίκου Κοκλωνη! Αντίθετα με όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα, για επιστροφή του J2US τον Σεπτέμβριο στον Alpha, ο παρουσιαστής και παραγωγός, ανοίγει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με το All Together Now!

Πρόκειται για το.μεγαλυτερο talent show στον κόσμο που τους υποψήφιους τραγουδιστές κρινουν…100 κριτές!!!

Όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής show biz και του τραγουδιού, με πρώτο αυτό της Άννας Βίσση!

Φυσικά οι 100 θέσεις δεν θα πλαισιωθούν μόνο από γνωστά ονόματα της show biz αλλά και από συνθέτες, στιχουργός, ραδιοφωνικους παραγωγούς και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

Μέσα στις επόμενες μέρες όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα προβληθεί και το πρωτο τρέιλερ από τον Alpha με το οποίο θα καλούνται όσοι ταλαντούχοι θέλουν, να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι auditions θα αρχίσουν περίπου στα μέσα Ιουλίου και δεν θα περιοριστούν στην Ελλάδα.

Όσο για τον νικητή;

Θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Panik Records αλλά και στο πλαίσιο συνεργασίας της εταιρείας με το ΡΙΚ, θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurοvision του 2023.

Γι’ αυτο και ανάμεσα στους…100 κριτές θα βρίσκονται και πολλοί eurostars οχι μονο από την Ελλάδα και την Κύπρο!…

1 Comment

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: