ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / EUROVISION 2022: Ημερομηνία σταθμός η 15η Δεκεμβρίου

ΕΡΤ1 – Η προετοιμασία για τη Eurovision 2022 στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνεχίζεται. Από χθες κυκλοφορούν διάφορα μηνύματα στα sites δίνοντας την εντύπωση πως η ΕΡΤ θα το “γυρίσει” σε εθνικό τελικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oikotimes, κάποιοι καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες δέχθηκαν άτυπη ενημέρωση από την ΕΡΤ αναφορικά με το εάν θα επιθυμούσαν η συμμετοχή τους να μπει στη διαδικασία εθνικού τελικού, καθώς η αρχική ιδέα ήταν για εσωτερική επιλογή μέσα από επιτροπή της οποίας θα προεδρεύει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η ΕΡΤ έχοντας δείξει ήδη σημάδια ανάκαμψης στον τομέα των παραγωγών σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο ενός τηλεοπτικού εθνικού τελικού.

Η μορφή του show δεν έχει γίνει γνωστή, όπως επίσης δεν έχει γίνει γνωστό εάν η ΕΡΤ θα δώσει την εκτέλεση της παραγωγής σε άλλη εταιρεία, καθώς η δημόσια τηλεόραση δεν φημίζεται (τουλάχιστον έως σήμερα) για την τηλεοπτική ποιότητα των εθνικών της τελικών (με εξαίρεση φυσικά την συμπαραγωγή με το MAD TV 2013-2015).

Το γεγονός ότι κάποιοι από τους υποψήφιους έχουν ενημερωθεί και κάποιοι άλλοι όχι, αλλά και η σιωπή της ΕΡΤ για τη διαδικασία, διατηρεί το όλο μυστήριο και δράμα μιας ακόμα Ελληνικής προεπιλογής.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: