ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΕΛΕΝΗ: “Κλέβουν” τη Λίτσα Πατέρα από τον ΑΝΤ1;

MEGA CHANNEL – Η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση είναι πια γεγονός. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται πια στο Mega και από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι και πάλι στους δέκτες μας.

Μετά τη φωτογράφησή της για το πρόγραμμα του Mega κυκλοφόρησε και το teaser της εκπομπής της. Η εκπομπή ΕΛΕΝΗ επιστρέφει στις οθόνες μας από νωρίς το Σεπτέμβριο, κάτι που κάνει η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά, καθώς συνήθιζε να κανει πρεμιέρα περί τα μέσα Οκτώβρη.

Ελιάνα Χρυσκοπούλου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Δημήτρης Ουγγαρζεος και Σάββας Πούμπουρας “κλείδωσαν” για το πάνελ της Ελένης, ενώ ο Γιάννης Μούτσος θα αναλάβει το ενημερωτικό κομμάτι καθώς ο Τάσος Τεργιάκης παραμένει στο ΠΡΩΙΝΟ του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του primetime.gr, σε σύσκεψη του σταθμού ακούστηκε το όνομα της Λίτσας Πατέρα με τις ίδιες πληροφορίες να θέλουν να έχει γίνει ήδη κρούση από την ίδια την Ελένη Μενεγάκη.

Αυτό που απομένει είναι να προσδιοριστεί ένα ραντεβού με την ίδια, καθώς η ALTER EGO είναι διατεθειμένη να καλύψει την κα Πατέρα τόσο στα τηλεοπτικά όσο και στα εκδοτικά, καθώς η ίδια διατηρεί το περιοδικό ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ μέσα από τον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: