ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εσείς… κάνατε δοκιμαστικό για το νέο πρωινό του Star;

STAR CHANNEL – Δεν φαίνεται να δένει η συνταγή για το υπό κατασκευή Breakfast @ Star (αν και ο τίτλος θα αλλάξει προς το…ελληνικότερο!).

Η επιλογή του ζευγαριού Ελένης Χατζίδου- Ετεοκλή Παύλου, παρουσιάστηκε ως εναλλακτική (με έντονα λαϊκά ωστόσο στοιχεία), αλλά έχει γίνει πλέον γρίφος για δυνατούς λύτες.

Αιτία φαίνεται να είναι κυρίως η αδυναμία να βρεθούν ως τώρα οι προσωπικότητες που θα πλαισιώσουν το ζευγάρι ως πάνελ και από τη μια θα είναι “άφθαρτοι”, αλλά κι από την άλλη έμπειροι (περισσότερο από το ζευγάρι) τηλεοπτικά.

Οι άνθρωποι που έχουν κάνει ήδη δοκιμαστικό φαίνεται να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο κι αν υπολογίσουμε και τα δοκιμαστικά που έγιναν όσο ήταν ήδη στον αέρα και το Breakfast @ Star, δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι φτάνουν κοντά σε…τριψήφιο αριθμό!!!

Χατζίδου και Παύλου φαίνεται ότι χρειάζονται και οι ίδιοι “δουλειά” καθώς η μόνη τους αντίστοιχη τηλεοπτική εμπειρία σε ζωντανή εκπομπή, ήταν το “Καλοκαίρι not” στο πλευρό των έμπειρων Γκουντάρα- Κάκκαβα. Και για να μη μένουμε μόνο στο σχόλιο, να αποκαλύψουμε και κάποια ονόματα:

Από τα… άπειρα δοκιμαστικά, φαίνεται να έχουν κάπως ξεχωρίσει (όχι ότι πήραν βέβαια και το πράσινο φως), οι Κ. Βασάλος και Φ. Ιωάννου (νικητές του Asia Express όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει), η Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και ο…Δημήτρης Αλεξάνδρου που φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στην “Super Κατερίνα” του όμορου Alpha.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: