ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι πραγματικά έγινε στο Κτήμα Νάσιουτζικ με τη Φαίη Σκορδά;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πρώτο το primetime αποκάλυψε το τέλος της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1, με την άρνηση της παρουσιάστριας να ανανεώσει μετά τις 30 Ιουνίου, με τους όρους που το κανάλι της πρότεινε.

Πρώτο το primetime αποκάλυψε την πρόταση που η παρουσιάστρια δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ (δίχως να είναι το μόνο κανάλι που την προσέγγισε).

Μάλιστα με ακρίβεια τα μεσάνυχτα της Πέμπτης αναφέραμε την συνάντηση που θα είχε η Φαίη την Παρασκευή με στέλεχος του σταθμού.

Ώρες αργότερα γράφτηκε από αλλά site ότι σε αυτή τη συνάντηση η Φαίη υπέγραψε με το κανάλι του Φαλήρου.

Είναι όμως έτσι;

Όπως αποκλειστικά αποκαλύπτουμε σήμερα, αυτή ήταν η πρώτη “απευθείας” και όχι τηλεφωνικά συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών.

Η συνάντηση έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ και από την πλευρά του ΣΚΑΙ παρέστη μόνο η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη και κανείς άλλος.

Το κλίμα ήταν ευδιάθετο και η Φαίη άκουσε για πρώτη φορά αναλυτικά την πρόταση του σταθμού. Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες ενώ η παρουσιάστρια ανέφερε ότι θα απαντήσει στον ΣΚΑΪ αμέσως μετά τη λήξη του Πρωινού στον ΑΝΤ1, δηλαδή αμέσως μετά τις 8 Ιουλίου.

Αν και το επιχείρημα της Φαίης ήταν ότι οφείλει πρώτα να ολοκληρώσει τη σεζόν και μετά να αποφασίσει, η αλήθεια είναι ότι έχει μπροστά της ένα (τουλάχιστον) ραντεβού, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη με το Star!

Και λέμε “τουλάχιστον”, γιατί ξαφνικό ενδιαφέρον έδειξε όντως και το Mega, δίχως όμως ακόμη να έχει ξεκαθαρίσει η πρόταση.

Πάντως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η οικονομική πρόταση του Star (αλλά και του Mega), υπολείπεται κατά πολύ από αυτήν του ΣΚΑΪ, καθώς μάθαμε ότι το κανάλι της Κηφισίας βρίσκεται κοντά στις σημερινές αμοιβές της παρουσιάστριας, ενώ το κανάλι του Φαλήρου έχει προτείνει τα διπλά!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: