ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ/ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Δούκισσα και Αραβανή “σφάζονται” για τον… Λιάγκα!

ANT1 – Δύο ξανθιές διεκδικούν μια θέση στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και φαίνεται ότι η μάχη τους θα κριθεί στο παρά πέντε της σεζόν.

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί στο πλευρό του φέτος στην εκπομπή, να βρίσκεται η Ευαγγελία Αραβανή.

Ο έτσι κι αλλιώς διαφορετικός ρόλος της παρουσιάστριας, θα περιοριστεί σε σχόλια πανελίστριας, αλλά και στην παρουσίαση των εμπορικών, της μαγειρικής και της αστρολογίας.

Κι ενώ φαινόταν ότι η θέση “έκλεισε” από την Ε. Αραβανή, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ήρθε η ανατροπή.

Η εμπορική διεύθυνση του σταθμού, φέρεται να προτείνει και μάλιστα με επιμονή, την Δούκισσα Νομικού στο πλάι του Γιώργου Λιάγκα.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την εισήγηση, η Δούκισσα είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, γεγονός που μπορεί να προσελκύσει πολλούς περισσότερους διαφημιστές και μια πιο ευρεία γκάμα εμπορικών προϊόντων και παρουσιάσεων.

Το ρεπορτάζ μας ωστόσο λέει, ότι ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί ξεκάθαρα την Ευαγγελία Αραβανή, με επίσης σημαντικό επιχείρημα.

Οτιδήποτε δεν έχει καμία εμπλοκή με κοινωνικά, οικονομικά η επιχειρηματικά περιβάλλοντα και θα μπορεί να σχολιάσει ελεύθερα οτιδήποτε.

Η τελική επιλογή πάντως αναμένεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν εκείνη που θα επιλεγεί, θα συμμετέχει στο τρέιλερ που θα γυριστεί για την εκπομπή και θα αρχίσει να μεταδίδεται περίπου στις 22 Αυγούστου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: