ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στις 7 Σεπτεμβρίου

ΑΝΤΕΝΝΑ – Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ξεκινά τελικά ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ με τη Φαίη Σκορδά και την ανανεωμένη της ομάδα. Η εκπομπή, η οποία στο δελτίο τύπου παρουσιάζεται έτοιμη για αποκλειστικά και ανατροπές μετά από μια δύσκολη (στους πίνακες τηλεθέασης) χρονιά, θα δώσει μεγάλη μάχη για την επιβίωση σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές σεζόν της τηλεόρασης.

Έτσι καθημερινά η Φαίη θα στέλνει τα πρωινά της χαμόγελα έχοντας στο πλευρό της το Δημήτρη Ουγγαρέζο ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Περρής μπαίνει στην παρέα του «Πρωινού» και φέρνει ανατροπές και η Άννα Μαρία Μπαρού συμπληρώνει την ομάδα, δίνοντας πρωτότυπες ιδέες για food styling και εντυπωσιακές προτάσεις για κάθε περίσταση.

Στην κουζίνα, τις κουτάλες αναλαμβάνει ο Πέτρος Συρίγος και φυσικά η Λίτσα Πατέρα, συνεχίζει ακάθεκτη να μας οδηγεί στο δρόμο των αστεριών.

Ο Χρήστος Νέζος θα μας ταξιδεύει σε αγαπημένους προορισμούς και νέες δοκιμασίες, μέσα από ζωντανές συνδέσεις, και ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, για ακόμη μια χρονιά, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να ομορφύνουμε το σπίτι μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας.

Από Δευτέρα, καθημερινά στις 10:00 το πρωΐ.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: