Η ΦΑΜΙΛΙΑ: Η Μαίρη ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει το δικηγορικό γραφείο

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ –«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΗΤΕΡΑ»

Η Μαίρη ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ανοίξει το καινούργιο της δικηγορικό γραφείο και ο Γιάννης έχει πελαγώσει με όλες τις υποχρεώσεις του σπιτιού, με τις οποίες η Μαίρη δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί.

Η Λίτσα, στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί, σκέφτεται με τον Στάθη την παρένθετη μητρότητα και αναζητά την κατάλληλη που θα μπορούσε να γεννήσει το παιδί της. Καταλήγει, τελικά, στην αδελφή της, την Πέγκυ, που -κι όμως- είναι πιο… τρελοκομείο από αυτή!!! 

Η Πέγκυ αναστατώνει τη φαμίλια, που καταλήγει κυριολεκτικά… υπνωτισμένη από εκείνη. Η παρουσία της, όμως, θα κάνει τη Λίτσα και τον Στάθη να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους και να πάρουν άλλες, εξίσου σημαντικές, για τη ζωή τους. Ποιες θα είναι αυτές;

Στον ρόλο της Πέγκυς η Μαρία Κωνσταντάκη

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – «Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΙ»

Η Μαίρη συνεχίζει, χωρίς ανάσα, τις προετοιμασίες για να στήσει το καινούργιο της δικηγορικό γραφείο και ο Γιάννης της λέει ότι θα κρατήσει εκείνος το «οχυρό́» για λίγο καιρό.

Η Έλλη πιάνει part time δουλειά́ κάπου που δεν την πληρώνουν και την κακοποιούν λεκτικά́. Η Άννα παθαίνει κατάθλιψη για ένα αγόρι, ο Γιώργος θέλει να βγει ραντεβού́ με τη Ραμόνα, ενώ οι πεθερές δεν λένε να βοηθήσουν κάπως.  

Ο Γιάννης τα παλεύει όλα, αλλά «πνίγεται» και ζητάει βοήθεια για να τα καταφέρει. Γιατί πηγαίνει μόνος του σ’ ένα παγκάκι μ’ ένα σακουλάκι ηλιόσπορους; Και πώς ένας γεράκος, που κάθεται δίπλα του στο παγκάκι, μπορεί να τον βοηθήσει σε όλα αυτά;

Στον ρόλο του ηλικιωμένου ο Γιώργος Αρμένης
Στον ρόλο του δικηγόρου Παρουσίδη ο Σπύρος Σπαντίδας
Στον ρόλο του πελάτη  Πετρανέμη ο Λευτέρης Σκούταρης

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: