ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / Η ΦΑΡΜΑ: Εκτός ο Γαρδέλης μετά από επεισόδιο – Επιστρετεύεται ο Ιατρόπουλος

ANTENNA – Η ευχή των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έγινε πραγματικότητα. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα βρεθεί και πάλι τελικά, στη ΦΑΡΜΑ του ΑΝΤ1 μαζί με τον Παναγιώργη Ψωμιάδη.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 μόλις κυκλοφόρησε και ανακοίνωσε την επιστροφή του “βετεράνου” παίτη στο ριάλιτι, χωρίς, όμως, να αναφέρει (ακόμα τουάχιστον) την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ένα επεισόδιο με συμπαίκτη του, κόστισε στον Σταμάτη Γαρδέλη την παραμονή του στο ριάλιτι του ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες τον θεώρησαν υπεύθυνο.

Στο μεταξύ, μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι παίκτες θα αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Στο πλευρό τους θα έχουν τον… νέο Μιχάλη Ιατρόπουλο σε ρόλο-έκπληξη, αλλά και τον… παλιό Βασίλη Φιλίππου στον γνώριμο ρόλο του Επιστάτη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού.

Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας.

Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ

Ο ρόλος του Βασίλη Φιλίππου, του Επιστάτη, είναι να επιβλέπει, να επιθεωρεί και να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη «Φάρμα».

Ο Επιστάτης θα αναθέτει την Εβδομαδιαία Αποστολή και θα δίνει λεπτομερείς οδηγίες στον νέο Αρχηγό για την εκτέλεσή της.

Παράλληλα, θα ελέγχει αν η καθημερινή φροντίδα των ζώων και των καλλιέργειών γίνεται σωστά από τους παίκτες, ώστε να έχουν παραγωγή και επάρκεια αγαθών για τη διατροφή τους.

Ο επιστάτης, στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα ελέγχει την έκβαση της αποστολής και ανάλογα επιβραβεύει ή τιμωρεί τους παίκτες.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: