Η ΦΑΡΜΑ: Ο ΑΝΤ1 μοιράζει εξώδικα πριν καν αρχίσει το ριάλιτι

ANTENNA – Χαρακτηριστικό είναι ότι από πολύ νωρίς ξεκίνησαν τα εξώδικα μεταξύ των σταθμών με τον ΑΝΤ1 να κάνει την αρχή επιθυμώντας να διαφυλάξει το προϊόν του, τη Φάρμα, από… αποκαλύψεις που προκαλούν ακόμα και εσωτερικές κόντρες.

Ο ΑΝΤ1 έστειλε εξώδικο στον ALPHA προειδοποιώντας μέσα από αυτό πως δεν μπορεί να προβάλλει σπόιλερ από το ριάλιτί του, τη Φάρμα. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε το ότι κάμερες εκπομπών του ALPHA προσπαθούν να… απαθανατίσουν τους παίκτες που θα μπουν στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 είναι σε καραντίνα με σκοπό να διασφαλιστεί ότι κανείς από αυτούς δεν νοσεί από κορονοϊό ώστε σε λίγες ημέρες και εφόσον όλα πάνε καλά να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάμερες από εκπομπή του ALPHA προσπάθησαν να τραβήξουν τους διαγωνιζόμενους με αποτέλεσμα στον ΑΝΤ1 να αποφασίσουν πως πρέπει να διασφαλίσουν την αποκλειστικότητα του τηλεοπτικού τους προϊόντος και να απαγορεύσουν πλάνα και οποιοδήποτε σπόιλερ.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να αντιμετωπίζουν… μουρμούρα από «Το πρωινό» που θέλει να μεταδίδει αποκλειστικά τις ειδήσεις για το ριάλιτι πιστεύοντας ότι έτσι θα ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να στείλει το εξώδικο στον ALPHA, ενώ σκοπεύουν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς αν βγάζουν σπόιλερ για τη «Φάρμα» αλλά και για άλλες παραγωγές τους.

Την τακτική του εξωδίκου για απαγόρευση μετάδοσης σπόιλερ έχει ακολουθήσει κι ο ΣΚΑΪ για το Survivor, ενώ πέρυσι το STAR είχε στείλει εξώδικο στον ΑΝΤ1 ώστε να μην… σποϊλάρουν το GNTM στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή τους.

Το επίφοβο είναι πως αν τα προϊόντα τους, κυρίως τα ριάλιτι, δεν κερδίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού τότε κάποιοι… μπορεί να παρακαλούν για αναφορές τους σε εκπομπές άλλων σταθμών… μπας και σηκωθούν λίγο υψηλότερα οι τηλεθεάσεις τους…!

SOURCE: NEWSIT.GR

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: