Connect with us
Η ΦΑΡΜΑ - primetime.gr

ΑΝΤΕΝΝΑ

Η ΦΑΡΜΑ: Με την αποχώρηση της Κάτιας ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός

photo: ANTENNA.GR

Η ΦΑΡΜΑ: Με την αποχώρηση της Κάτιας ολοκληρώθηκε ο ημιτελικός

ANTENNA – Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 5 φιναλίστ της «Φάρμας». Λίγο πριν από τον ημιτελικό που θα αναδείξει τους τέσσερις που θα αναμετρηθούν στον αυριανό τελικό, οι παίκτες θυμούνται τους συμπαίκτες τους που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι του #ANT1.

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν εδώ η Ειρήνη #Κολλιδά. Κάπως ένιωθα μια ασφάλεια και ότι μπορώ να την εμπιστευτώ 100% και όχι ότι κάτσε να προσέχω λίγο τα χνώτα μου. Μην μου γυρίσει. Μέσα σε όλους τους ανθρώπους η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος δικός μου εδώ», είπε η Κάτια Δέδε.

«Από τους παίκτες που έχουν φύγει μου έχει λείψει ο Πάτρας και ο Γκιώνης (σ.σ. Μαρία Μιχαλοπούλου) γιατί ήταν η Φάρμα, η ψυχή της Φάρμας και ήδη που έφυγαν κάθε μέρα είναι σαν να τους ψάχνω. Θα ήθελα να έχω γνωρίσει και τον Μαντζουράνη και να κάναμε παρέα, γιατί μου άρεσε ο άνθρωπος. Θα ήθελα να κάνουμε παρέα και έξω», ανέφερε ο Κώστας Γκρέκας.

Με τη σειρά της η Κυριακή δήλωσε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει περισσότερο είναι ο Θανάσης. Αν και έφυγε τελευταίος η απουσία του είναι αισθητή. Τον έχω ξεχωρίσει, είναι στην καρδιά μου, μου λείπουν τα τραγούδια του και θα ήθελα να είναι μαζί μας μέχρι και την τελευταία μέρα».

«Όλα τα παιδιά έχουν λείψει. Με όλους δεθήκαμε και είχαμε μια γνωριμία και αναπτύχθηκαν φιλίες. Λίγο περισσότερο μου λείπουν το Σοφάκι, ο Χατζόπουλος και η Σπυροπούλου», ανέφερε ο Ντούπης.

Τέλος, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είπε: «Ο παίκτης που μου έχει λείψει από την πρώτη μέρα ως τώρα είναι ο Μαντζουράνης. Ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε παρέα και είχα πράγματα να μάθω από αυτόν».

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή της «Φάρμας» έχει, ήδη, ξεκινήσει και οι πέντε φιναλίστ είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, οι εκπλήξεις, οι αντιδράσεις και τα νεύρα όμως δεν λείπουν και από τον Ημιτελικό.

Λίγο πριν να βρεθούν στον αχυρώνα και να συναντήσουν τον Σάκη Τανιμανίδη, οι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη. Οι συμπαίκτες τους που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιστρέφουν στη «Φάρμα», γεγονός που σε άλλους άρεσε και σε άλλους… όχι.

Η Κάτια Δέδε ενθουσιάστηκε με την επιστροφή των παλιών παικτών, καθώς ήθελε απεγνωσμένα κάποιον να τη στηρίξει σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή του παιχνιδιού. Ωστόσο, υπήρξαν κι αυτοί που σκέφτηκαν αν οι παλιοί παίκτες «ήρθαν για να παίξουν ή να κάτσουν;».

Λίγο πριν από τον τελικό, όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης φρόντισε να ξαφνιάσει την τελική πεντάδα, λέγοντάς τους ότι έχουν πέντε αγωνίσματα και σε ένα τέταρτο πρέπει να είναι έτοιμοι για να ξεκινήσουν. Επιπλέον, ενημερώνει τους παίκτες που επέστρεψαν ότι είναι εκεί για να υποστηρίξουν τους φιναλίστ στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη νίκη.

Στο τέλος κάθε αγώνα θα καταμετράται η βαθμολογία και εκείνος που έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη από τους πέντε δεν θα περάσει στον τελικό. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα διαγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες πίστευαν ότι θα είχαν μια μέρα χαλάρωσης πριν από τον μεγάλο τελικό, με αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη να τους σοκάρει.

Με βάση τον χρόνο που έκανε ο κάθε παίκτης διαμορφώθηκε και η τελική κατάταξη για τους πέντε παίκτες. Ο Ντούπης συγκέντρωσε 85 βαθμούς και πέρασε άνετα στον τελικό. Ο Μπιλάκος πέρασε δεύτερος με 60 βαθμούς και η Κυριακή τρίτη με 45 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση ισοφάρισαν όμως με 30 πόντους η Κάτια Δέδε και ο Κώστας Γκρέκας. Και πέρασαν σε μια νέα μονομαχία.

Μάχη σώμα με σώμα για την τέταρτη και τελευταία θέση του τελικού ανάμεσα στον Κώστα Γκρέκα και την Κάτια Δέδε. Οι δυο παίκτες διαγωνίσθηκαν με δεμένα μάτια και τη βοήθεια των συμπαικτών τους και ο Κώστας Γκρέκας ήταν αυτός που επικράτησε.

Συγκινημένη η Κάτια Δέδε αποχαιρέτησε το όνειρο για τον τελικό της «Φάρμας».

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

EURO 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: