REALITY TV 03.04.2021: Οι αποχωρήσεις από MasterChef και Φάρμα

MASTERCHEF

Οι κριτές και ο guest chef της δοκιμασίας με τα bao buns βγήκαν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι από τη δοκιμή των πιάτων του Ιωάννη, της Ανούς και της Λίας. Όπως παρατήρησαν έλειπαν πολλά στοιχεία από τα πιάτα τους, δεν έδωσαν τις σωστές προτεραιότητες και φυσικά δεν κατάφεραν να κάνουν σωστά ψωμάκια bao.

Πρώτη άκουσε την κριτική η Ανούς που συγκέντρωσε 20 βαθμούς δηλαδή 4 πεντάρια. H Λία έκανε την έκπληξη όταν πήρε το πρώτο 6 από τον Πάνο Ιωαννίδη ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς της έβαλε 5. 6 πήρε όμως και από τον Γιώργο Βενιέρη με τον Ιωάννη πλέον να ανησυχεί πολύ για την παραμονή του. Με δύο παραπάνω πόντους από την Ανούς, η Λία γύρισε στο σπίτι του MasterChef, με την κάμερα να εστιάζει στον εξώστη όπου ο Διονύσης είχε αρχίσει να παθαίνει…. παράκρουση.

Οι στιγμές έγιναν πιο δραματικές όταν ξεκίνησαν οι βαθμολογίες του Ιωάννη. Ο Σωτήρης Κοντιζάς του έβαλε 4 στα 10 με τη Μαρία στον εξώστη να είναι εκείνη που αντέδρασε πιο έντονα με μορφασμούς. Ο κριτής του επεσήμανε ότι το ψωμάκι ήταν πιτάκι όσο ο Παύλος πήγαινε από τη Μαρία στον Διονύση για να τους παρηγορήσει. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο guest chef του έβαλε 3 και του είπε «με εντυπωσίασες με την κακή απόδοσή σου. Νόμιζα ότι μιλήσαμε, ότι με κατάλαβες. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος». Η ταφόπλακα ήταν το 4 του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που τον έστειλε εκτός δεκάδας του MasterChef. Ο ίδιος δήλωσε ότι το πιάτο του δεν τον εκφράζει και ότι το προτιμά που έγινε έτσι.

Ο Τζαμάλ έπαθε κρίση δικαιοσύνης και δήλωσε ότι ήταν σκληρό για τον Ιωάννη να φύγει με τέτοιο πιάτο και τέτοια βαθμολογία. Ο Διονύσης βέβαια τον «κάρφωσε» για τη συμπεριφορά του που πρόβλεπε ότι ο Ιωάννης θα πάρει 2. Πιο σοκαρισμένος ήταν ο Τζιοβάνι που δεν πίστευε ότι ένας παίκτης με τόση εμπειρία έφυγε και «με όλον τον σεβασμό» -όπως είπε- για τις κοπέλες δεν του άξιζε και πως τελικά όλα είναι στο μυαλό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε επίθετα για τον Ιωάννη: «Αληθινός, τρυφερός, δίκαιος» ήταν μερικά που τον έκαναν να κλάψει. Ο Παύλος όπως δήλωσε ο Ιωάννης έχει αλλάξει πάρα πολύ από την πρώτη ομαδική δοκιμασία γι’ αυτό και οι συμπαίκτες του έβαλαν τα κλάματα, ειδικά ο Νίκος Σκορδάκης και η Μαργαρίτα. Ο Ιωάννης από την πλευρά του δήλωσε ότι θα του λείψει η Μαρία και αποκάλυψε ότι είχαν έναν μεγάλο καβγά γιατί του ζήτησε να ανέβει και να ξεπεράσει τον εαυτό του αλλά και η Μαργαρίτα. Όσο για την τελική τετράδα είδε Μαργαρίτα, Τζιοβάνι, Μαρία και Διονύση και Μαργαρίτα-Μαρία για τον τελικό.

Χωρίς τον Ιωάννη και εν αναμονή των επιστροφών, η δεκάδα του MasterChef διαμορφώνεται ως εξής: Λία, Ανούς, Διονύσης, Μαργαρίτα, Μαρία, Νίκος, Παναγιώτης, Τζιοβάνι, Στέφανος και Παύλος.

Η ΦΑΡΜΑ

Σε μονομαχία με την Κάτια Δέδε πήγε η προτεινόμενη από τον αρχηγό πρώτη μονομάχος, Μαρία Φραγκάκη στη «Φάρμα». Η Κάτια δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ασυλία -που την πήρε και πάλι η Κυριακή Κατσογρεσάκη- και έτσι ήταν διαθέσιμη μαζί με άλλες συμπαίκτριές της προς επιλογή. Παρόλο που δήλωσε ότι δεν πάει με καλή ψυχολογία στο αγώνισμα τελικά βαθμολόγησε πολύ σωστά τις δοκιμασίες και τις κέρδισε όλες πλην μίας που άξιζε μόλις για έναν πόντο.

Η Μαρία αγωνίστηκε τραυματισμένη αλλά η Κάτια είχε πολύ μεγάλη ψυχραιμία τελικά και στο τελευταίο αγώνισμα πήρε τους πέντε πόντους που της έδωσε τη νίκη. Η χαμένη παίκτρια θα ορίσει και τον πρώτο υποψήφιο αρχηγό. Μαζεύοντας τα πράγματά της, η Μαρία Φραγκάκη δήλωσε ότι «φεύγω εξαιτίας στρατηγικής κάποιων παικτών και νομίζω ότι φεύγω άδικα. Θα πρέπει να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν καταστάσεις και στρατηγικές».

Όπως είπε δεν θέλει με τίποτα να ξαναγίνει αρχηγός ο Ντούπης και ο Μπίλης διότι η κατάσταση θα ξεφύγει πολύ ενώ τους συμβούλευσε να χαλαρώσουν.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: