Η ΦΑΡΜΑ: Eπέστρεψε και ανέλαβε την αρχηγία

ANTENNA – Δεν έχουν τέλος οι παρεξηγήσεις στη ανάμεσα στους επίδοξους αγρότες της «Φάρμας». Ήταν μετά το quiz για την εξαίρεση από την επιλογή των υπηρετών όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη «άνοιξε τον χορό» με τις αιχμές της περί «κλεψιάς» της Κάτιας Δέδε στο παιχνίδι που έφεραν την οργή της δεύτερης στη συνέχεια.

Βέβαια, δεν το είδε στον ύπνο της αλλά της το είπαν οι επιστήθιοι φίλοι της, Ντούπης και Βασίλης Θεοδωρόπουλος. Έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη «ξεμπρόστιασε» την Κάτια και της είπε ότι τα ξέρει όλα για το παράπτωμά της… Εκείνη αρνήθηκε τις κατηγορίες, πήρε όρκο και ξεκαθάρισε πως δεν έχει ανάγκη να φερθεί ύπουλα για κανέναν λόγο.

Αρχηγός ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αυτή την εβδομάδα στη «Φάρμα» μετά την «τιτανομαχία» του με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Από τη θέση τους επικεφαλής πια ο ηθοποιός κλήθηκε να επιλέξει το δίδυμο των υπηρετών από το οποίο και στη συνέχεια θα προέκυπτε ο πρώτος μονομάχος για την αποχώρηση.

Είπε πως αν δεν είχε εξαιρεθεί η Κάτια στην ασυλία του quiz αυτή θα ήταν η επιλογή του από τις γυναίκες αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι που έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στην Κυριακή και το «παιδί του, τη Μαρία Μιχαλοπούλου, με την οποία είναι πολύ κοντά μες στο παιχνίδι.

Ξεκαθάρισε πως η Κυριακή δεν ανήκει σε αυτή τη θέση χάρη στις δυνατότητές της κι έτσι έβγαλε απρόθυμα τη Μαρία και πάλι στη σέντρα.

Μαζί της και τον Κώστα Γκρέκα που πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα δώσει μία νέα ώθηση στο παιχνίδι.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: