Connect with us
Σάκης Τανιμανίδης - primetime.gr

ΑΝΤΕΝΝΑ

Η ΦΑΡΜΑ: Οι δίδυμες στον τάκο για την αυριανή αποχώρηση

photo: ANTENNA.GR

Η ΦΑΡΜΑ: Οι δίδυμες στον τάκο για την αυριανή αποχώρηση

ANTENNA – Με τους έρωτες του Ντούπη και της Κυριακής ξεκίνησε η «Φάρμα». Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος άνοιξε συζήτηση με τον παίκτη για τα αισθήματά του και τον ρώτησε αν βλέπει ανταπόκριση από εκείνη.

Λίγο αργότερα, θα βλέπαμε την Κάτια να λυγίζει στο κιου καθώς τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις της δεν είναι και οι καλύτερες με τον Θανάση Πάτρα και έχει επηρεαστεί.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από τη «Φάρμα» και απόψε ήρθε η ώρα να διαβάσει ο Σάκης Τανιμανίδης το γράμμα της με την ανάθεση του πρώτου υποψήφιου αρχηγού.

Πρόκρινε την Κάτια και οι υπόλοιποι πλειοψηφικά την Κυριακή που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην αρχηγία της.

Από την άλλη, ο Μιχάλης ήταν κατηγορηματικός ότι η Έλενα δεν έχει αυτό που χρειάζεται για μία τέτοια ηγετική θέση διότι είναι αγχώδης και η πορεία της το έχει επιβεβαιώσει.

Η Έλενα δυσανασχέτησε με τα όσα άκουσε και πήρε βαριά τα λόγια του. Συνομιλώντας με την αδερφή της και τον Θεοδωρόπουλο άφησε να εννοηθεί ότι άλλαξε γνώμη για τον χαρακτήρα του ενώ κι ο Βασίλης έριξε θάψιμο για τις στρατηγικές του.

Κάτια και Κυριακή αργότερα έβαλαν τα δυνατά τους στην αρένα του αχυρώνα αλλά το αποτέλεσμα δεν εξέπληξε κανέναν. Η δυναμική Κρητικιά πήρε πάλι τη νίκη και κέρδισε για πρώτη φορά δεύτερη συνεχόμενη τη θέση της αρχηγού.

Η ασυλία του πιο δημοφιλή παίκτη πήγε στη Μαρία Μιχαλοπούλου. Όμως, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ψηφοφορία δημοφιλίας καθώς το ριάλιτι μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς τελικού.

Αρχηγός για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα αναδείχθηκε η Κυριακή παλεύοντας με την Κάτια που πρόκρινε σε πρώτο χρόνο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Έπειτα και από το quiz ο Θανάσης και η Έλενα εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία των υπηρετών όπως και η Μαρία λόγω δημοφιλίας.

Η Κυριακή διάλεξε για υπηρέτες τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τη Φένια και ομολόγησε πως με αυτή της την απόφαση θα είναι ήσυχη μιας και την περασμένη εβδομάδα ο Γκρέκας και η Παναγιώταρου δεν της είχαν εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ήταν όλη την ώρα στο κατόπι τους.

Από την πλευρά του ο Μπιλάκος ξετρελάθηκε που θα κοιμόταν μαζί με το… απωθημένο του αλλά οι τουιτεράδες ήταν εκεί για να τον προσγειώσουν.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ένα απρόσμενο λουμπάγκο ήρθε να ταράξει την ηρεμία της «Φάρμας». Ενώ δούλευαν με τον Θανάση Πάτρα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έσκυψε κάποια στιγμή και δεν μπόρεσε να… ξανασηκωθεί. Αγχωμένος εμφανίστηκε στο κιου για την πορεία του στο παιχνίδι.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε αλλαγές στο παιχνίδι ότι δηλαδή δεν θα υπάρξουν ξανά υπηρέτες όπως ούτε και δημοφιλέστερος παίκτης.

Αρχηγός σε δεύτερη συνεχόμενη θητεία βγήκε η Κυριακή που υπέδειξε ως υπηρετικό προσωπικό τον Μπιλάκο και τη Φένια.

Ο Μπιλάκος στο συμβούλιο έριξε και πάλι «βέλη» στη Μαρία – που έχουμε καταλάβει ότι δεν της τρέφει ουδεμία αδυναμία – επειδή δήλωσε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και με δυνατές παίκτριες ενώ στο παρελθόν είχε πει άλλα.

Κλασικά στο τέλος κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο τον πρώτο μονομάχο και έπειτα από σκέψη πήρε την απόφαση.

Με δίκαιο σκεπτικό – όπως τόνισε – έδωσε την πέτρα στη Φένια με κριτήριο το ποιος μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο αγρόκτημα.

Και επειδή οι κανόνες έχουν αλλάξει τον δεύτερο μονομάχο δεν θα τον επέλεγε η Φένια αλλά θα έβγαινε έπειτα από τη μονομαχία Έλενας και Κάτιας.

Τελικά, η αυριανή αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στις δίδυμες που βγήκαν και στον τάκο.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

EURO 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

To Top
%d bloggers like this: