Η ΦΑΡΜΑ: Φανή Χαλκιά και Γιάννης Γιαννούλης μπαίνουν στο ριάλιτι

ANTENNA – Νέοι παίκτες στη “Φάρμα” που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1. Αυτοί δεν είναι άλλοι από δυο καταξιωμένους αθλητές, τη Φανή Χαλκιά και τον Γιάννη Γιαννούλη.

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

Γεια σας, είμαι η Φανή Χαλκιά. Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι ότι είμαι μητέρα δύο παιδιών. Αγαπώ πολύ τη φύση και γι’ αυτό το λόγο είμαι εθελόντρια στην «Οργάνωση Γη» που ασχολείται με την εκπαίδευση για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους των Ηνωμένων Εθνών. Έχω σπουδάσει Διεθνολόγος, αλλά και δημοσιογράφος. Είμαι αθλήτρια του στίβου και το 2004 κέρδισα Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά και μεγάλωσα στην Καρδίτσα. Έχω μια αδερφή, την Έβελυν, και είμαι πατέρας 3 παιδιών, του Νικόλα, της Στελίνας και της Μαρίας. Όταν ήμουν 16 ετών, μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ. Είμαι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ. Έπαιξα επαγγελματικό μπάσκετ από το 1994 έως το 2011, σε Ελλάδα και Ευρώπη και τώρα είμαι ιδιοκτήτης site, του G-point.gr και του MyCity.com.gr. Έχω ύψος 2.08μ. και βάρος 116 κιλά.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ

 

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: