Η ΦΑΡΜΑ / SPOILER: Η επόμενη αποχώρηση και ο μεγάλος τελικός

ANTENNA – Κόσμος πάει και κόσμος έρχεται τον τελευταίο καιρό στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Διότι εκτός από τις κανονικές αποχωρήσεις, είδαμε αρκετούς παίκτες να εγκαταλείπουν το αγροτόσπιτο οικειοθελώς και κάποιους άλλους που είχαν ήδη φύγει να επιστρέφουν.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος που δικαίως ήταν ένας από τους παίκτες που άρεσαν στο κοινό επέστρεψε και από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Μάλιστα, όπως μου λένε πληροφοριοδότες μου, πολύ σύντομα θα γίνει και ο αρχηγός της φάρμας και δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Μετά την αποχώρηση της Ειρήνης Κολλιδά, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι αυτός που ορίζει το παιχνίδι και θα υποδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Κι αυτός που τελικά θα φύγει από τη «Φάρμα» θα είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο γύρισμα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου. Ο τελικός θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, αφού από τις 11 του μήνα και μετά στο κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινάει το… Euro.

Η «Φάρμα» θα μεταδοθεί κανονικά και αυτή την εβδομάδα με μια μικρή αλλαγή. Αντί για Παρασκευή θα μεταδοθεί Κυριακή του Πάσχα  στις 20.00 και το Μεγάλο Σάββατο θα ξεκινήσει στις 21:10. Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στις κανονικές μέρες προβολής, δηλαδή την Παρασκευή και το Σάββατο.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: