ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ: Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της νέας σειράς του κρατικού καναλιού

EPT1 – Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς «Φλόγα και Άνεμος» δόθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της ΕΡΤ στο Instagram.

Με τρεις φωτογραφίες από την νέα τηλεοπτική σειρά του κρατικού καναλιού η ΕΡΤ «έβαλε στο κλίμα» τους ακόλουθούς της για το νέο πρόγραμμα της σεζόν 2022-2023.

Στη πρώτη φωτογραφία απαθανατίζεται ο Άρης Λεμπεσόπουλος, ο οποίος πρόκειται να υποδυθεί τον Γεώργιο Παπανδρέου. Στο δεύτερο στιγμιότυπο παρουσιάζεται η Καριοφυλλιά Καραμπέτη στον ρόλο της Κυβέλης, ενώ στην τρίτη φωτογραφία βρίσκονται οι Αργύρης Πανταζάρας και Αργύρης Αγγέλου.

Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου για τη ζωή της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης Αδριανού και στον πολυκύμαντο έρωτά της με τον Γεώργιο Παπανδρέου. Από τον Σεπτέβριο το μυθιστόρημα πρόκειται να μεταφερθεί στις τηλεοπτικές οθόνες και να παρουσιαστεί σε δώδεκα ωριαία επεισόδια.

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ, ενώ η παραγωγή είναι της Red Line Production. Το σενάριο που ακολουθεί κατά βήμα το μυθιστόρημα είναι διασκευασμένο από την Ρένα Ρίγγα, σε επιμέλεια της Μαρίας Αθήνη, υπό τη συνεργασία και του ίδιου του συγγραφέα.

Σημαντικοί ηθοποιοί απαρτίζουν το καστ αναμεσά τους ο Δημήτρης Καταλειφός, η Θέμιδα Μπαζάκα, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Λένα Παπαληγούρα, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Αναστάσης Ροϊλός, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Μαρία Παπαφωτίου, ο Γιώργος Τριανταφυλλλίδης, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, η Εύα Σιμάτου, η Δωροθέα Μερκούρη και πολλοί ακόμα γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: