ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ: Τρεις συγκλονιστικές υποθέσεις αυτή την Παρασκευή

ALPHA – Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 23:20, το “Φως στο Τούνελ” έρχεται στο MEGA. Για 27η χρονιά, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει “φως” σε σκοτεινές υποθέσεις. Δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι, αλλά καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτοι θάνατοι. Ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Επίμονες έρευνες με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Το DNA ρίχνει φως…

Εξέλιξη – σοκ σε πολύκροτη υπόθεση που αποκάλυψε το «Τούνελ». Το DNA φώτισε το σκοτάδι και ο δράστης παγιδεύτηκε. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βγαίνουν στο φως και κόβουν την ανάσα.

Αγνοείται μητέρα…

Μυστήριο παραμένει η εξαφάνιση πολύτεκνης μητέρας. Το σκηνικό στο σπίτι της μαρτυρά πως κάτι την ώθησε να βγει ξαφνικά έξω. Οι υποψίες για δολοφονία και οι άκαρπες έρευνες.

Νέες αποκαλύψεις για τον νεαρό υποπλοίαρχο…

Μεγάλες διαστάσεις πήρε το θρίλερ του Ελλαδίτη καπετάνιου στην Κύπρο μετά την προβολή στο «Τούνελ». Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες θα ακουστούν στην εκπομπή, τη στιγμή που η Κυπριακή Αστυνομία προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους. Tον λόγο παίρνει η Δικαιοσύνη για να ρίξει φως στο γκρίζο της υπόθεσης.

Το “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη και την έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.700 άτομα σε 889 εκπομπές. Το “Τούνελ” έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών. Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 23:20, μια νέα σεζόν ξεκινά, με πολλές κοινωνικές προκλήσεις. Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει στο MEGA, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: