ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Ξαναζεσταμένο ρεπορτάζ χάριν τηλεθέασης

ALPHA – Τα σημερινά υψηλά (όπως αναμένονται άλλωστε κάθε Σαββατοκύριακο) νούμερα τηλεθέασης για το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ με τη Ναταλία Γερμανού θα οφείλονται σίγουρα σε δύο παράγοντες. Αφενός στα απανωτά θέματα βασισμένα σε ρεπορτάζ και υλικό από τις εκπομπές του OPEN αλλά και στο ξαναζεσταμένο θεμα των δηλώσεων Γεωργούλη για την Ευρωβουλευτική αποζημίωση.

Με προφανή προσπάθεια να στηριχτεί το… αστήριχτο ρεπορτάζ του ΠΡΩΙΝΟΥ του ΑΝΤ1 και ενώ έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από το θόρυβο, που προκάλεσε, η εκπομπή αποφάσισε να το ξεθάψει με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Γεωργούλη στο πλατώ της εκπομπής.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για τη ζωή και την τηλεοπτική του καριέρα, αλλά και τα όσα έχει βιώσει στον χώρο της πολιτικής από τη στιγμή που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής. Ωστόσο, μια δήλωσή του για τις αμοιβές του Ευρωβουλευτή που είχε προκαλέσει ντόρο και στο παρελθόν πρωταγωνίστησε στον καβγά του με τον Κώστα Τσουρό.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Ασχολούμαι με τον Πολιτισμό μέσα στην πολιτική. Εκεί είναι το μεγάλο όνειρο που θέλω να εκπληρώσω, εκεί είναι η ενέργεια που θέλω να δώσω. Δεν το έχω μετανιώσει. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω την πολιτική, χρειάζομαι ακόμη περισσότερα στοιχεία. Δεν είναι αυτό που θα περίμενα να δω. Τον Πολιτισμό από αυτό το πόστο τον βοηθώ πολύ, αλλά δεν φαίνεται ακόμη. Θέλω να κάνω κάποια έργα και να προσπαθήσω να τα ολοκληρώσω. Μπερδεύουμε τον πολιτικό με τον celebrity. Celebrity γίνεσαι με βάση αυτά που έχεις κάνει. Δεν είναι επάγγελμα ο celebrity. Εγώ δεν το έχω κάνει επάγγελμα […] Χρεώνω στον εαυτό μου τη διορατικότητα που έπρεπε να έχω στις κακοτοπιές. Αν τα βάλεις στη σειρά και πεις τι έχω κάνει και τι έχει βγει στον αέρα, θα δεις πως ό,τι κι αν κάνεις κάτι θα πούνε».

Τότε η συζήτηση «φούντωσε» με τον Κώστα Τσουρό να λέει «Αν σχολιάσουμε την τελευταία σου δήλωση με τα 25.000 και…» και τον Αλέξη Γεωργούλη να του απαντά: «Ποια ήταν η τελευταία μου δήλωση ξέρεις;».

  • Κώστας Τσουρός: «Ότι ο μισθός σου είναι 25.000»
  • Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν είχα πει αυτό».
  • Κ. Τ.: «Μα αυτό είχες πει επί λέξη».
  • Α. Γ.: «Δεν είπα αυτό».
  • Κ. Τ.: «Μα αυτό ακούσαμε εμείς».
  • Α. Γ.: «Είδες τι γίνεται; Δεν άκουσες τι είπα στην επόμενη εκπομπή. Άκουσες μόνη τη μία».
  • Κ.Τ.: «Όχι άκουσα και την επόμενη που είπες ότι έγινε μοντάζ. Εγώ ξανάκουσα το απόσπασμα που έπαιξε η άλλη εκπομπή».
  • Α. Γ.: «Αυτό που έδειξα εγώ; Το απόσπασμα που πραγματικά έγινε. Το απόσπασμα στην Καινούργιου; Έλεγα ότι τα 25.000 αντιστοιχούν στα έξοδα του γραφείου».
  • Κ. Τ.: «Δεν το είπες αυτό».
  • Α. Γ.: «Πάμε στοίχημα; Τι θα χάσεις; Να χάσεις τη δουλειά σου, να παραιτηθείς. Δεν σε προσβάλλω. Πάμε στοίχημα τις δουλειές μας».

Η κόντρα τους συνεχίστηκε με τον Αλέξη Γεωργούλη να ζητά στον Κώστα Τσουρό να βρει το απόσπασμα και να το δει ξανά για να καταλάβει τι πραγματικά είπε.

Και αν όντως το κάνει κανείς αυτό (όπως στο video παρακάτω – απόσπασμα από το αποκλειστικό του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ), θα δει πως ο συμπαρουσιαστής της Ναταλίας “πίαστηκε” αδιάβαστος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε, καθώς πριν από λίγο καιρό αναγκάστηκε να τα μαζέψει σε θέμα, που αφορούσε τον Μαρκο Σεφερλή.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: