Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 1-5/5/2022: Ο σκληρός λόγος που η Αντιγόνη έδωσε το παιδί

Η Αντιγόνη στην γη της ελιάς, θα βρεθεί στη χειρότερη θέση της ζωής της, καθώς θα χρειαστεί να αποκαλύψει την φρικτή αλήθεια για το παιδί της. Ευελπιστούσε μάταια πως δε θα χρειαστεί να παραδεχτεί στη νέα της οικογένεια αυτό το τόσο δύσκολο για εκείνη μυστικό που την πονάει βαθιά.

Το παρελθόν της πλέον βγαίνει στην επιφάνεια. Άπαντες ξέρουν πια πως έχει ένα παιδί, το οποίο παραχώρησε σε άλλη οικογένεια με παράνομη μάλιστα υιοθεσία, Όλοι θεωρούν πως η Αντιγόνη δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για αυτό, κάτι το οποίο την πονάει πολύ καθώς η πραγματική αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Όντως ανακάλυψε πολύ αργά πως περιμένει παιδί, στην γη της ελιάς και ήταν αργά για να προχωρήσει σε έκτρωση. Ήταν νέα, φοιτήτρια ιατρικής και έμαθε πως θα φέρει στον κόσμο ένα μωρό, όταν ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Έτσι οι γιατροί της απαγόρευσαν να το ρίξε, καθώς της ξεκαθάρισαν πως θα έβαζε σε τεράστιο κίνδυνο την ζωή της. Συνεπώς θέλοντας και μη το γέννησε, δίνοντάς το όμως σε άλλη οικογένεια να το μεγαλώσει.

Άλλωστε όμως λέει τότε δεν ήταν σε θέση να το μεγαλώσει, καθώς ήταν νέα και φτωχή και τα σχέδιά της περιείχαν την ιατρική επιστήμη.

Η Μαρία, οικογενειακή της φίλη, προσπάθησε να την βοηθήσει όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, η Αντιγόνη προσπάθησε να κρατήσει επαφές με την οικογένεια, μαθαίνοντας νέα του παιδιού της. Ποτέ της αδιαφόρησε για το μωρό αυτό!

Το άσχημο για εκείνη ότι κανείς δεν πιστεύει όσα λέει πλέον. Όλοι είναι είναι έξω φρενών μαζί της. Ισίδωρος και ο Μάνος της γυρνούν την πλάτη, αφήνοντας τη νεαρή γυναίκα μόνη και σε απόγνωση.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: