Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η πραγματική μητέρα του Δημήτρη εμφανίζεται στη Μάνη!

MEGA CHANNEL – «Η γη της ελιάς»θα συνεχίσει να μας επιφυλάσσει εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια. Αυτή τη φορά ένα πρόσωπο που κανείς δεν περιμένει κάνει την εμφάνισή του.

Δεν είναι άλλη από την πραγματική μητέρα του Δημήτρη που θα πάει στη Μάνη και θα αναστατώσει τη ζωή της Αθηνάς.

Στο επεισόδιο που θα δούμε στις 2 και στις 3 Μαρτίου η γυναίκα αυτή εμφανίζεται στο κατώφλι της Αθηνάς και της ζητά εξηγήσεις.

Μάλιστα την κατηγορεί ότι έχει κρυφή σχέση με τον γιο της και την πιέζει να μάθει γιατί τον παρουσίασε ως παιδί της σε όλη τη Μάνη.

Το νέο ζευγάρι της σειράς θα είναι η Μυρτάλη και ο Νικήτας.

Όπως ήδη σας έχουμε προϊδέασει από τα πλάνα των γυρισμάτων, η Μυρτάλη θα τον γνωρίσει στη Μάνη αλλά το ειδύλλιό τους θα αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη όπου αποφασίζει να πάει ταξίδι για να τον δει.

Εκεί έρχονται πολύ κοντά και μάλιστα θα υπάρχουν μάρτυρες αυτού του ειδυλλίου: ο Λεωνίδας με την Άννα που βρίσκονται και εκείνοι εκεί.

Δύο χωρισμούς όμως θα έχουμε στη σειρά και ο πρώτος διαφαίνεται ήδη από αυτήν την εβδομάδα.

Η Ευτυχία απαιτεί από τον Αποστόλη να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Όταν εκείνος αρνείται προφασιζόμενος την αποκατάσταση της Άννας, εκείνη αποφασίζει να χωρίσουν. Μάταια ο Αποστόλης τη διεκδικεί.

Το δεύτερο ζευγάρι που χωρίζει είναι ο Ανέστης και η Ελένη. Ο λόγος;

Ο Ανέστης θα επιτεθεί ξανά στην Ευτυχία, η Μαρίνα θα τη σώσει αλλά θα ενημερώσει την Ελένη για όσα έγιναν και εκείνη θα βάλει οριστική ταφόπλακα στη σχέση της πυροδοτώντας την οργή του Ανέστη.

Εκείνος ετοιμάζει εκδίκηση αλλά δεν θα προλάβει. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται ραγδαία και οδηγείται στο νοσοκομείο…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: