Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Με νέες, δυναμικές και ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιούς που θα μας καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους

MEGA – Πέντε ηρωίδες μπλέξουν σε νέες περιπέτειες. Έρχονται στη Μάνη, είτε για να βοηθήσουν τους πρωταγωνιστές, είτε για να τους οδηγήσουν σε ακόμη πιο σκοτεινά μονοπάτια. Άλλες είναι καλές κι αθώες, ενώ άλλες κρύβουν ένοχα μυστικά και μίσος..

Ποιες είναι οι νέες γυναίκες που έρχονται στη δεύτερη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς” και ποιοι οι ρόλοι τους; 

Κατερίνα – Ελισάβετ Γιαννακού

Η Κατερίνα έρχεται στην γη της ελιάς, ως η καλύτερη φίλη της Στέλλας Στεφανέα. Την υποδύεται η νεαρή ηθοποιός Ελισάβετ Γιαννακού.

Η φίλη της Στέλλας αγκαλιάζει σφιχτά την Χάιδω και της εκμυστηρεύεται ένα σοβαρό πρόβλημα. Της αναφέρει πως πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας, το οποίο κινδυνεύει να της αφαιρέσει τη ζωή. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει, είναι ένα μεγάλο χειρουργείο..

Η Χάιδω, ευαισθητοποιημένη από τέτοια ζητήματα, πάσχει να μαζέψει χρήματα για να την σώσει. Όταν μαθαίνει την αλήθεια για το ποια είναι στην πραγματικότητα αυτή η κοπέλα, είναι πάρα πολύ αργά..

Βιολέτα – Φιλιώ Κυριάκου

Η Βιολέτα είναι από τις νέες γυναίκες που στη γη της ελιάς, για να αναστατώσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική. Είναι μία κοπέλα νέα, χαμογελαστή, η οποία ζητά βοήθεια από το ζευγάρι και θέτει σε κίνδυνο τόσο τον γάμο τους, όσο και τις ζωές τους.

Η κοπέλα αυτή είναι φίλη της Βασιλικής από την Καλαμάτα. Ήταν μαζί στο ίδιο πανεπιστήμιο, μοιράζονταν τα πάντα. Θα την υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός, Φιλιώ Κυριάκου.

Ο λόγος που η Βιολέτα εμφανίζεται στη ζωή του Φίλιππου και της Βασιλικής, είναι επειδή έχασε μία φίλη της. Η κολλητή της εξαφανίστηκε ξαφνικά, με τους πρωταγωνιστές να επιβεβαιώνουν πως κάποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες απαγωγές.

Ράινα – Μελίνα Κόντη

Μία νεαρή ηθοποιός έρχεται στη σειρά, για να φέρει αναστάτωση στους κατοίκους της Μάνης. Ένα περίεργο μπαρ ανοίγει και φέρνει μπελάδες στους πρωταγωνιστές. Η Ράινα, η χορεύτρια που πιάνει δουλειά στο συγκεκριμένο μπαρ, φροντίζει να γίνει μόνιμη κάτοικος στη Μάνη.

Μία κοπέλα όμορφη, που έμπλεξε με τον υπόκοσμο άθελά της. Θα την υποδυθεί η Μελίνα Κόντη.

Η Ράινα είναι από την Βουλγαρία και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν έχει που να μείνει κι έτσι η Αλκμήνη προθυμοποιείται να την φιλοξενήσει, για να μοιραστεί έτσι και τα έξοδα του σπιτιού. Η Ράινα δέχεται με μεγάλη χαρά και οι δυο τους γίνονται φίλες.

Βαγγελιώ – Ελπίδα

Η Βαγγελιώ είναι η συγκρατούμενη της Αθηνάς στο κελί. Οι δυο τους θα γίνουν πολύ καλές φίλες, με την Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται σε ό,τι χρειαστεί. Είναι πολύ γλυκιά και την κάνει να αισθανθεί άνετα. Βέβαια, όλα αυτά είναι μία “μάσκα”, καθώς ο σκοπός της είναι άλλο.

Την Βαγγελιώ θα υποδυθεί η Ελπίδα.

Ηρώ – Έλενα Καλλινίκου

Η αδελφή του Δημήτρη που ζει στην Ολλανδία, μαθαίνει για τη δολοφονία του και επιστρέφει στη Μάνη. Στόχος της είναι να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό του αδελφού της, ταλαιπωρώντας φοβερά τους Βρεττάκους. Είναι αδίστακτη και σκληρή.

Το κάνει πράγματι για τη μνήμη του Δημήτρη, ή θέλει και η ίδια να επωφεληθεί από τη συγκεκριμένη ιστορία; Θα την υποδυθεί η Έλενα Καλλινίκου!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: