ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 28/6/2022: Ο Ηλίας Ψινάκης συναντά μια καλή φίλη από τα παλιά

MEGA – Την Τρίτη 28 Ιουνίου στις 00:10 στο MEGA, στο νέο επεισόδιο της viral σειράς «Στο Γηροκομείο», ο Ηλίας Ψινάκης ανοίγει και πάλι το σπίτι του, για να μας δώσει μια γεύση από τη γεμάτη απρόοπτα καθημερινότητά του αλλά και να υποδεχτεί τη Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η αγαπημένη σεναριογράφος, ηθοποιός και συγγραφέας Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Ηλίας Ψινάκης μιλάνε για την –άγνωστη στο κοινό– πολύχρονη φιλία που τους συνδέει και θυμούνται απολαυστικά περιστατικά που έχουν ζήσει μαζί. Ποιος ήταν ο ρόλος του στη δημιουργία των «Απαράδεκτων»;

Ακόμα, σε αυτό το επεισόδιο, ο Ηλίας Ψινάκης μάς δείχνει φωτογραφίες από το αρχείο του, αφηγείται ιστορίες με πρωταγωνιστές προσωπικότητες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Βλάσσης Μπονάτσος, ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Ανδρέας Παπανδρέου, φτιάχνει λογαριασμό στο TikTok παρέα με τη βαφτιστήρα του και κάνει self-test μπροστά στην κάμερα!

Μετά το YouTube, όπου έκανε εκατομμύρια views, η σειρά «Στο Γηροκομείο» φέρνει στο MEGA τις πιο απίθανες και αυθόρμητες στιγμές από τη ζωή του πολυσυζητημένου και αντισυμβατικού Ηλία Ψινάκη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: