ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ: Με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20:00

OPEN – Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο OPEN. Ο Στέλιος αυτό το Σάββατο ετοιμάζει χριστουγεννιάτικα γλυκά για την πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου.

Φέτος θα κάνουμε τα πιο comfort Χριστούγεννα της ζωής μας με κλασικές γεύσεις και δημιουργικές συνταγές! Ο Στέλιος δείχνει πως να κάνουμε βήμα – βήμα λαχταριστά γιορτινά γλυκά που εντυπωσιάζουν με τη γεύση τους και την εμφάνισή τους!

Χριστούγεννα χωρίς μελομακάρονα δεν γίνονται! Λαχταριστά μελομακάρονα-μπουκίτσες φτιαγμένα με βούτυρο. Με σιρόπι για τους παραδοσιακούς ή χωρίς για όσους προτιμούν την υφή και τη γεύση του μπισκότου.

Για τη συνέχεια ο Στέλιος ετοιμάζει με πολύ απλά βήματα έναν χριστουγεννιάτικο κορμό αμυγδάλου, που κλέβει την παράσταση! Εντυπωσιακός στην εμφάνιση και με το αμύγδαλο να δίνει όλα του τα αρώματα.

Ποιος δεν αγαπάει το cheesecake; Ένα κλασικό και αγαπημένο γλυκό είναι πάντα η ιδανική επιλογή για το εορταστικό τραπέζι. Ο Στέλιος βάζει έμπνευση και δημιουργικότητα και φτιάχνει μια διαφορετική εκδοχή του cheesecake με σπιτική salted caramel.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: