Connect with us
GNTM Κριτές - primetime.gr

GNTM

GNTM: “Κέντησε” το Twitter με την οδηγό Καγιά

photo: STAR.GR

GNTM: “Κέντησε” το Twitter με την οδηγό Καγιά

STAR CHANNEL – Σε φωτογράφιση με αναφορά στη χολιγουντιανή ταινία Mad Max κλήθηκαν να δοκιμαστούν τα μοντέλα του GNTM για την καμπανιά αυτοκινήτου 4×4. Για να δώσει η Βίκυ Καγιά στους παίκτες μία ιδέα από το τι θα είχαν να αντιμετωπίσουν πήρε θέση ως οδηγός και με συνεπιβάτες τη Ζενεβιέβ και τον Γιώργο Καράβα άρχισε τα «πατιλίκια» αφήνοντας άναυδους τους πάντες – και το τηλεοπτικό κοινό… «Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν “η Βίκυ η γκαζιάρα” και λέω καλή φάση», είπε ο Ηρακλής στην κάμερα δίνοντας στους τουιτεράδεις αυτό που ακριβώς ζητούσαν.

Μία αφορμή για ατελείωτο κάζο!

ΕΞΑΛΛΗ Η ΚΑΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ
Με άγριες διαθέσεις σε ρόλο αρχηγού κλήθηκαν να φωτογραφηθούν απόψε τα μοντέλα του GNTM. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν όλοι τόσο καλά για να βγάλουν την απαιτούμενη έκφραση κι ειδικά η Ξένια που δεν την έβγαλε ποτέ. Μάταια η Βίκυ Καγιά προσπαθούσε να της δείξει, πώς πρέπει να στηθεί για να έχει την κατάλληλη λήψη. Η ίδια ούρλιαζε: «Ρε Ξένια τι κάνεις, έχεις ένα λεπτό. Γιατί σηκώνει; Παίζει handball;» Ωστόσο ούτε μετά τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά τα κατάφερε η Ξένια με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να αποχωρήσει.

ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ
Στο σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model παρακολουθήσαμε ένα τηλεφώνημα από τον Ηρακλή στην σύντροφό του, Αγγελική. Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού βλέπουμε τον Ηρακλή να μιλάει με την αγαπημένη του και να ανοίγει την καρδιά του on camera αποκαλύπτοντας ότι δεν είναι βέβαιος για το κοινό μέλλον του με την Αγγελική. Αμέσως μετά το τηλεφώνημα στην Αγγελική, ο Ηρακλής δήλωσε στην κάμερα:

“Έχω γνωρίσει καινούργια άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά νομίζω ότι θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Δεν ξέρω. Έχω συνηθίσει σε μια άλλη φάση και ξέρω ότι όταν βγω από εδώ θα έχω μια άλλη ζωή, μια ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί πολύ διαφορετική, αλλά δεν είναι ότι το λήγω ή οτιδήποτε είναι ότι απλά θέλει χρόνο, κατανόηση, υπομονή”.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ “ΔΙΝΕΙ” ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ
Στη σημερινή δοκιμασία, ο Ηρακλής – που είχε κερδίσει τη δουλειά στο προηγούμενο επεισόδιο – αποφάσισε να δώσει το disavandage στην Μαριαγάπη, γεγονός που τη δυσκόλεψε πολύ. Κατά τη διάρκεια της κριτικής, λοιπόν, στο πλατό, ο Ηρακλής αιτιολόγησε ξανά γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο άτομο για το disavandage, ενώ αργότερα, στις προσωπικές του δηλώσεις αποκάλυψε ότι ο Αιμιλιάνο δεν θα στενοχωρηθεί αν αποχωρήσει η Μαριαγάπη παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά.

“Δεν νομίζω να στενοχωρηθεί ο Αιμιλιάνο, αν φύγει η Μαριαγάπη γιατί, εντάξει… Είναι πολύ στα α@@@ του ο τύπος. Το μόνο που τους ενώνει είναι ότι έχουν περάσει τόσα μέσα στο σπίτι και είναι η μόνη που θα τον καταλάβει και εκτός του σπιτιού…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρακλής.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Όπως αποκάλυψε το primetime.gr και το znews.gr σήμερα το πρωί, η Ξένια ήταν αυτή, που αποχώρησε. Να θυμήσουμε, ότι η Ξένια ήταν από τους παίκτες, που επέστρεψαν στο σπίτι με τη δεύτερη ευκαιρία. Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η Παρασσκευή με ελάχιστη διαφορά από τον Ηρακλή.

Στο μεταξύ συνεχίστε να ψηφίζετε για τον αγαπημένο σας παίκτη, στο δρόμο προς τον τελικό και προβλέψτε το νικητή του GNTM για φέτος.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

To Top
%d bloggers like this: