ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Η Βίκυ μας ξεναγεί στο νέο της σκηνικό

OPEN – Πρεμιέρα στη νέα της τηλεοπτική στέγη στο Open έχει την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20.00 η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μετά το τέλος του «Πακέτου» και το επιτυχημένο πέρασμα της παρουσιάστριας από το J2US, όλα είναι έτοιμα για να επανέλθει σε γνώριμα λημέρια, με την κοινωνική εκπομπή «Γράμμα για σένα». Το νέο της πλατό είναι έτοιμο και η ίδια εμφανώς ενθουσιασμένη έσπευσε να μας δώσει μια καλή γεύση από τους χώρους.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ
Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Γράμμα για σένα» και η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Ηλία Μαραβέγια και την εφημερίδα Espresso.

“Βέβαια. Τότε όμως συνεχίστηκε η πορεία μου. Συνέχισα να είμαι δημιουργική μέσα στο κανάλι όπου βρισκόμουν, τον Alpha. Εγώ λοιπόν τότε το κανάλι «δεν το πούλησα», αν και δεν είχα συμβόλαιο και ο ΑΝΤ1 μου έταζε λαγούς και πετραχήλια για μια μετεγγραφή. Θα μπορούσα να είχα αλλάξει κανάλι και να συνέχιζα εκεί την πορεία μου με το «Έχεις Γράμμα», γιατί έφυγε όλη η παραγωγή και θέλανε και την παρουσιάστρια, εννοείται. Με είχε πάρει τότε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη για να με πιέσει να πάω. Μέχρι και τον Γιώργο Παπαδάκη είχαν βάλει να με πάρει τηλέφωνο για να μου πει πολύ γλυκά βρε Βικάκι, έλα εδώ και θα είναι όλα τέλεια. Εγώ όμως τίμησα την μέχρι τότε σχέση μου με τον Alpha, αν και δεν είχα συμβόλαιο, ο Alpha δεν τίμησε τη σχέση του απέναντί μου, έπειτα από 17 χρόνια που ήμουν εκεί. Πάντως, όλα γίνονται για την εξέλιξη και όλα αυτά που βλέπουμε ως δυσκολίες μπορεί να είναι τελικά μαθησιακές ευκαιρίες.”

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: