ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: Πρόωρο τέλος λόγω πανδημίας

OPEN – Η εκπομπή ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ρίχνει τίτλους τέλους ένεκα της πανδημίας. Η εκπομπή με τις συγκινητικές ανρθώπινες ιστορίες αναγκάζεται να σταματήσει, καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει τη σωστή διεκπεραίωση της εκπομπής, ειδικά με τη θεματολογία να θέλει αρκετή έρευνα και επαφές με κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, τα άτομα που εργάζονταν στην εκπομπή θα απορροφηθούν σε άλλες παραγωγές της Barking Well Media, σε σύσκεψη που έγινε χθες το απόγευμα.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε και το δικό της μήνυμα για το τέλος της εκπομπής.

“Απόψε είναι το προτελευταίο ΓΡΑΜΜΑ. Βρέθηκε… θετικό στον ιό (ευτυχώς όλοι οι συντελεστές χαιρουμε άκρας υγείας, για να μη γίνει καμία παρανόηση!). Η εκπομπή όμως (και η προσπάθειά μας)… νόσησε βαριά από τον Covid. Οι νέες συντεταγμένες ζωής που δημιούργησε ο ιός, αφαιμάσσουν το @grammagiasena.opentv από δομικά στοιχεία, όπως τα ταξίδια ανθρώπων από μακριά, οι αγκαλιές και η έκφραση συναισθημάτων, η παρουσία κοινού, με αποτέλεσμα να μην προκύπτει η ουσία της εκπομπής έτσι όπως όλοι την αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας ευχαριστώ αγαπημένο μου κοινό για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, επίσης @nkoklonis και @opentvgr , αλλά κυρίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνεργάτες μου, την υπέροχη ομάδα του ΠΑΚΕΤΟΥ που σύσσωμη δούλεψε και για το ΓΡΆΜΜΑ! Αλλά καμιά φορά παιδιά έχεις να παλέψεις με δυνάμεις που σε ξεπερνούν. Η αγάπη ωστόσο και μεταξύ μας, αλλά και για κάθε έντιμη και άξια προσπάθεια, δεν ξεπερνιέται ποτέ! Κι αυτό είναι που κρατάμε. Μέχρι να επιστρέψει η ζωή στην κανονικότητά της, υπομονή! Καλημέρα αγαπημένοι! Τα λέμε το βράδυ στις 10.15μμ” έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: