LIVE NEWS (MEGA) – 30.06.2022 – O ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα τελευταία λεπτά της φαρμακοποιού στην Καβάλα που δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου της συζύγου.

Τα στόρια του φαρμακείου παραμένουν ανοιχτά. Φίλοι της αδικοχαμένης φαρμακοποιού βρίσκονται κοντά, αλλά είναι αδύνατον να βάλουν στο μυαλό τους, τις σκηνές που έχουν αρχίσει να εκτυλίσσονται.

Το βίντεο ντοκουμέντο του Live News με το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα προκαλεί αντιδράσεις. Στο χωριό της άτυχης γυναίκας, στους φίλους που είχε στην πόλη και στους συγγενείς της. Οι μαρτυρίες για τα λόγια και τις κινήσεις του 55χρονου μετά από τη δολοφονία, βάζουν σε σκέψεις.

Ένας από τους καλύτερους φίλους της 43χρονης μιλάει στο Live News για τη μέρα του φονικού και θυμάται πως ο ίδιος βρισκόταν κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ακολουθεί σε αυτό το σημείο την Άιντα στο δωματιάκι του φαρμακείου και την πνίγει όπως έχει παραδεχτεί, με τα ίδια του, τα χέρια. Αμέσως μετά καταγράφεται να σέρνει τη σορό της. Η συνέχεια που περιγράφει στο Live News, ο φίλος της δολοφονημένης γυναίκας, προκαλεί αίσθηση.

Ήταν οι στιγμές που ο 55χρονος προσπαθούσε να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του. Τότε που έδειχνε να έχει συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε κάνει. Μετά την προσπάθεια να φοβίσει την 43χρονη με τα μπράτσα του, μετά τις προσπάθειες να τη φιλήσει και την γυναίκα να τον απωθεί, έχει παραμείνει μόνος στο φαρμακείο, λίγα μόνο μέτρα από τη σορό της. Να ψάχνει τα συρτάρια, να κρατάει το κεφάλι του και λίγο αργότερα να έχει βάλει ένα γκρι ανοιχτό πουκάμισο, πάνω από τη μαύρη μπλούζα που φορούσε κατά την διάρκεια του εγκλήματος.

Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Live News έχει σηκώσει ένα κύμα οργής και στο χωριό του 55χρονου. Οι εικόνες, όπως μας λέει, μια κοινή μέχρι πρότινος φίλη του ζευγαριού, έχουν συγκλονίσει τους πάντες.

Στις 17.17 εκείνο το απόγευμα της 5ης Μαϊου, το βλέπουμε με το μαύρο μπλουζάκι, αμέσως μετά το έγκλημα και 12 λεπτά μετά με το γκρι πουκάμισο, έτοιμο να πάρει τον δρόμο της εξόδου.

Μέσα στις φυλακές Κομοτηνής, ο 55χρονος σκέφτεται πότε και πού θα δικαστεί.

Σχεδόν δυο μήνες μετά τη δολοφονία, οι σκέψεις όλων εκείνων που γνώριζαν το ζευγάρι γυρνούν πάντα, μετά από κάθε σχετική συζήτηση στα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει. Δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών, που έμειναν ορφανά. Με τον πατέρα τους, στην φυλακή και τη μητέρα τους δολοφονημένη από εκείνον.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Νικόλαος Πετρίδης μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για το εν λόγω βίντεο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Αν δεχτούμε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε προσχεδιάσει την τέλεση του συγκεκριμένου αδικήματος, γνωρίζοντας ότι το καταγράφουν οι κάμερες, που ασφαλώς γνώριζε την καταγραφή διότι κινούνταν στον χώρο αυτόν, όντας συνεργάτης του φαρμαρκείου, θα πρέπει παράλληλα να δεχτούμε πως ο άνθρωπος αυτός είναι πάρα πολύ αφελής».

Ο δικηγόρος επισήμανε πως υπήρξαν και άλλα γεγονότα τα οποία δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, τα οποία δείχνουν πως ήταν άλλη η κατεύθυνση καιη επιλογή του θύματος και όχι η απόρριψη.

«Ο κατηγορούμενος λάτρευε τη γυναίκα του» συμπλήρωσε ο κ. Πετρίδης.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: