HAPPY DAY: Μετά τη Μαλέσκου, ο Παπανώτας επιτίθεται στον Μικρούτσικο

ALPHA – Μια συνέντευξη που προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα του Alpha παραχώρησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο δημοσιογράφος αρχικά τόνισε πως δεν του λείπει κάποιος από το τηλεοπτικό τοπίο τη φετινή σεζόν λέγοντας ότι: «Είμαστε πλήρεις. Τους έχουμε όλους» ενώ χαρακτήρισε το γεγονός πως η Κατερίνα Καραβάτου βρίσκεται εκτός «απώλεια γιατί έχει να δώσει στην τηλεόραση και απορώ πώς έγινε αυτό και έμεινε απ’ έξω».

Ο Δημήτρης Παπανώτας ρωτήθηκε για την αυστηρή κριτική που ασκεί κατά καιρούς στην Ιωάννα Μαλέσκου.

«Είναι όλοι οι άνθρωποι γι’ αυτή τη δουλειά; Να πάρουμε 10 εκατομμύρια Έλληνες να τους κάνουμε παρουσιαστές. Γιατί; Είναι κακό να είσαι δάσκαλος; Όταν θα φτάσει η Μαλέσκου 50 και 55 θα θυμηθεί ότι ένας Παπανώτας κάποτε είπε και αυτό και θα αυτομουντζώνεται που δεν ακολούθησε μια καριέρα που είναι όμορφη, που έχει να κάνει με παιδάκια, ασφαλής. Λέω αυτό που θα έλεγα και στην ανιψιά μου. Πήρε πολύ ζεστά το ρόλο της πρωταγωνίστριας. Δεν φταίει, η τηλεόραση είναι ομαδικό σπορ» σχολίασε ο δημοσιογράφος.

Σε ότι αφορά την τηλεοπτική του πορεία, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως: «Δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου στην τηλεόραση και δεν έχω σκοπό να πεθάνω στην τηλεόραση».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο η συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» άναψε για τα καλά.

Η συζήτηση επέστρεψε στον Δημήτρη Παπανώτα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναπήρε τον λόγο και ανέφερε:

«Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το Big Brother. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε “Τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί”. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει ο καθένας το οτιδήποτε. Τώρα που αρχίζουμε, δύο πρόσωπα είναι πάλι που με κατηγορούν, η μία είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σε συνέντευξη στο Open μίλησε εκ νέου για συνταξιοδότηση. Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται “Τα νούμερα”».

Ο Δημήτρης Παπανώτας όμως, δεν άφησε αυτή τη συζήτηση να πέσει κάτω και με ανάρτησή του στα social media επιτέθηκε ευθέως στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αχ , ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Μικρούτσικο ότι η συνταξιοδοτηση είναι ΔΙΚΑΊΩΜΑ και όχι τιμωρία…Γιατί αρχίζει να μου θυμίζει κάτι παππούδες που επιμένουν να οδηγούν στα βαθειά γεράματα άσχετα αν κινδυνεύει όποιος άτυχος βρεθεί στο δρόμο τους. Επίσης ας του θυμίσει κάποιος ότι σε επαγγέλματα μεγάλης κοινωνικής ευθύνης, όπως στους δικαστές, υπάρχει νομοθετημενο όριο ηλικίας πάνω από το οποίο βγαίνει κανείς υποχρεωτικά στη σύνταξη. Όριο που θα έπρεπε να υπάρχει κατά τη γνώμη μου και στην πολιτική, την ιεροσύνη, φυσικά την τηλεόραση…παντού.

Όσο για τα περί “μικροψυχίας” του άλλου…σχολιαστή , είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα…🤭🤐🤣🙄… Περισσότερα θα μπορούσαν ίσως να πούνε δύο κορίτσια της τηλεόρασης, Ελένη και Ελένη…συμπτωματικά… Α, και στη νέα εκπομπή του Δεληβορια Αντρέα μου, είμαι βέβαιος ότι θα είσαι ο πρώτος καλεσμένος. Τιμής ένεκεν…🤭😉🙄🤣🤣🤣🤐

Υ.Γ. Εγώ νιώθω πολύ άσχημα που το ΔΙΚΑΊΩΜΑ μου για συνταξιοδοτηση στα 35 χρόνια σκληρής εργασίας, κάποιοι μου το αφαίρεσαν γιατί κατακλέψανε τον τόπο και τα συνταξιοδοτικα ταμεία… Και μας προσθεσαν άλλα 5 χρόνια δουλειάς… Αλλά πάλι, ευτυχώς, θέσπισαν όριο τα 67 όχι τα 70 και βάλε Αντρέα μου… Και τα 62 αν είχες αρχίσει να δουλεύεις όταν έπρεπε όπως εγώ, όχι στα 40 φεύγα όπως άλλοι…

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: