ΚΑΛΟΚΑΡΙ#ΝΟΤ: To στοίχημα Χατζίδου-Παύλου για να πάνε καλύτερα από τον Γκουντάρα

OPEN BEYOND – Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, το «Καλοκαίρι #not», που θα ολοκληρωθεί στις 11 του μήνα, θα έχει αντί για τέσσερις, δύο οικοδεσπότες.

Μετά από μια δύσκολη συνεργασία, παρά τα χαμόγελα και τις εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, η εκπομπή παραγωγής Νίκου Κοκλώνη που κόβει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης για τη σεζόν Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάζεται μόνο από το ζευγάρι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου.

Ο Γκουντάρας κι η Κάκαβα, θέλησαν να σταματήσουν στις 4 του μήνα, προφανώς γιατί φοβήθηκαν ότι θα τους … κατάπινε ο ανταγωνισμός των πρωινών εκπομπών που αρχίζουν στις 7 του μήνα.

Έχοντας απέναντί τους, Φαίη Σκόρδα, Κρατερό και Καραβάτου, αλλά και Μελέτη, οι «παλιοί» φοβήθηκαν ότι θα καταποντιστούν αφού γνωρίζουν ότι δεν είναι για πρώτα βιολιά.

Έτσι, επέλεξαν να πατήσουν πάνω στην αρχική συμφωνία και να αποδράσουν από την πίεση, αφήνοντας τους «νέους» μόνους τους.

Όμως το ζευγάρι Χατζίδου-Παύλου, έχει πεισμώσει και έπεσε ήδη με τα μούτρα στη δουλειά, ώστε την τελευταία εβδομάδα που η εκπομπή βρεθεί στον αέρα, τα νούμερα να είναι αξιοπρεπή, τηρουμένου και του ανταγωνισμού!

Και κάποιοι λένε, ότι θα τα καταφέρουν γιατί επέλεξαν να μείνουν στη μάχη!

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου… κοντή γιορτή λοιπόν!

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: