ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ: Το σενάριο για εκπομπή χωρίς παρουσιαστή

ΕΡΤ – Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για την εκπομπή που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά της η ΕΡΤ με τίτλο «Ιστορίες τραγουδιών».

Μάλιστα είχε ακουστεί και το όνομα της Χαρουλας Αλεξίου τόσο για τον ρόλο της παρουσιάστριας όσο και της αφηγήτριας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ντοκιμαντέρ 12 επεισοδίων που επιθυμία είναι να βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2022-23 και θα κάνει μια αναδρομή στην ιστορία εμβληματικών τραγουδιών που έχουν αγαπηθεί και που έχουν γράψει ιστορία.

Η εκπομπή αναμένεται το επόμενο διάστημα να περάσει για έγκριση από το Δ.Σ της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Znews, η εκπομπή δεν θα έχει μια παρουσιάστρια αλλά κάθε επεισόδιο θα έχει έναν διαφορετικό οικοδεσπότη από τον χώρο της μουσικής.

Ωστόσο η κεντρική ιδέα ήταν η Χαρούλα Αλεξίου να είναι η αφηγήτρια και στα 12 επεισόδια αλλά και να είναι εκείνη που θα ανοίξει τον κύκλο των 12 επεισοδίων του ντοκιμαντέρ κάνοντας την πρώτη παρουσίαση.

Ανάμεσα στα άλλα πρόσωπα που η εταιρεία παραγωγής θέλει να βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Μαρινέλλα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δήμητρα Γαλάνη, κ.ά.

Μέχρι στιγμής ωστόσο σε κανένα πρόσωπο δεν έχει γίνει επίσημα πρόταση ούτε από την εταιρεία παραγωγής ούτε από την δημόσια τηλεόραση.

Η πρόταση άλλωστε θα γίνει όταν όλα είναι έτοιμα.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: