J2US: Με πολύ “γούτσου-γούτσου” η μεγάλη ανατροπή του ημιτελικού

OPEN – Είσοδο με λευκό tuxedo και τραγουδώντας όπως πάντα, έκανε στον ημιτελικό ο Νίκος Κοκλώνης. Μάλιστα, παράλλαξε το χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή, ζητώντας της συγγνώμη μέσα στους στίχους ενώ δεν παρέλειψε να πει και το «Γούτσου γούτσου»!

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ TREND

Κυριάρχησε στα trends του Twitter το hashtag #j2us του μουσικού σόου του Νίκου Κοκλώνη. Τα tweets μέχρι αυτή την ώρα μόνο για το J2US έχουν ξεπεράσει τις 65 χιλιάδες ενώ υπάρχουν και μερικές χιλιάδες επί μέρους που αφορούν ονόματα παικτών που σχολιάζονται πολύ. Το #j2us δεν έμεινε μόνο στα ελληνικά trends ψηλά. Βρέθηκε στο top 10 των παγκόσμιων τάσεων, με ψηλότερη θέση την 6η, ενώ παρέμεινε μέσα στη δεκάδα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του, με ανοδική τάση.

Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης ερμηνεύουν Είμαι αλλού, σε μουσική και στίχους από τις Μέλισσες.

 

Αναμφίβολα η Ζωή Δημητράκου είναι μία από τις πιο εκθαμβωτικές και δυναμικές παρουσίες στο J2US. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς, ούτε φυσικά κι η κριτική επιτροπή και κυρίως ο Σταμάτης Φασουλής. Ο ίδιος μετά την εμφάνισή της με τον Λευτέρη Πανταζή για το Feliz Navidad, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την λαμπερή της παρουσία αλλά και τα ατελείωτα πόδια της λέγοντας: «Έχω να σου κάνω μια ερώτηση. Τις έχεις ασφαλίσει τις γάμπες σου; Γίνεται και στην Ελλάδα. Γρήγορα Ζωή καιγόμαστε. Είσαι πολύ λαμπερή. Η πορεία σου είναι ανοδική κι από την προηγούμενη φορά δεν το συζητώ, ήσουν πολύ καλύτερη. Έχω την εντύπωση ότι είσαι πολύ καλή και δεν έχεις ανάγκη το τραγούδι. Είσαι πάνω από το τραγούδι κι έχεις πολλά πράγματα που μπορείς να τα εκμεταλλευτείς καλύτερα. Είσαι μια χαρά κι εδώ που δεν είναι τα χωράφια σου.»

H Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μοιραστεί μια προσωπική ιστορία στον αέρα του Just the 2 of us. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε το τραγούδι “Feliz Navidad” για να το ερμηνεύσουν η Ζωή Δημητράκου και ο Λευτέρης Πανταζής. Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, η ίδια ανέφερε πόσο νοσταλγεί τα περσινά Χριστούγεννα ενώ αποκάλυψε την άγνωστη ιστορία πίσω από το εν λόγω κομμάτι που το κάνει ξεχωριστό. “Πέρυσι τέτοια ημέρα ήμουν στην Ισπανία, στην Βαρκελώνη, είχε πάρα πολύ ωραίο καιρό… Όλα ήταν πολύ ωραία και ήταν και το τελευταίο μου ταξίδι αυτό στο εξωτερικό γιατί μετά δεν πήγαμε πουθενά και το θυμάμαι με μεγάλη νοσταλγία.

 

Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης ερμηνεύουν Μέχρι το τέλος του κόσμου, σε μουσική και στίχους Απόστολου Βαλαρούτσου.

 

Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος ερμηνεύουν Τα πιο ωραία λαϊκά, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

 

Πρωτοψάλτη επέλεξε ο Σταμάτης Φασουλής για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο και συγκεκριμένα «Τα πιο ωραία λαϊκά». Το ντουέτο τους ήταν πολύ καλό αλλά την παράσταση έκλεψε όπως πάντα ο Νίκος Κοκλώνης. Θέλησε να σηκώσει τη Δέσποινα Βανδή για να δείξει το σέξι κατακόκκινο φόρεμα του Βασίλη Ζούλια. Εκείνη πήγε στη σκηνή υπό τους ήχους του Fever και φυσικά του πήρε μέσα από τα χέρια τον ρόλο του παρουσιαστή. Ο Νίκος κάθισε στη θέση της Δέσποινας και όπως είπε έπαθε… Βανδή! «Αύριο να δεις τι θα πάθεις» του είπε η κριτής.

 

Ο Νίκος Κοκλώνης επέλεξε το τραγούδι του τελευταίου διαγωνιζόμενου ζευγαριού, της Ζόζεφιν και του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Και ήταν του Φρανκ Σινάτρα το χριστουγεννιάτικο Let it snow. Μάλιστα ο Νάσος απέδωσε πολύ όμορφα το κομμάτι παρά το γεγονός ότι δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στον λαιμό του που έγινε τελικά λαρυγγίτιδα. O Σταμάτης Φασουλής τους είπε: «Είστε δύο πολύ όμορφα παιδιά, έχετε ταιριάξει πάρα πολύ ελπίζω και στη συνέχεια, και τραγουδιστική και δεν ξέρω τι άλλο. Βέβαια τα πόδια της Ζόζεφιν κλέβουνε τα πάντα» αφήνοντας όπως πάντα το υπονοούμενό του. «Σήμερα ο Σταμάτης προσέχει πόδια» του ανταπάντησε ο Νίκος Κοκλώνης. Η Δέσποινα Βανδή πρόσεξε ότι τα αγγλικά του ήταν πολύ ωραία αν και όπως του είπε αισθάνεται ότι κάποιες φορές προσπαθεί υπερβολικά.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στον τελικό προκρίθηκαν: Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Τζόσεφιν, Ζωή Δημητράκου και Λευτέρης Πανταζής

Και αποχώρησαν: Νατάσα Καλογρίδη και Νικόλας Ραπτάκης, Ζένια Μπονάτσου και Βαγγέλης Κακουριώτης

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: