ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δεν επιστρέφει η Μουτίδου

ΑΝΤΕΝΝΑ – Από την πρεμιέρα της επιστροφής του αγαπημένου σίριαλ του Χάρη Ρώμα, ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, είχε εννοηθεί από τον ίδιο το δημιουργό, πως η Σοφία Μουτίδου θα επέστρεφε στο δεύτερο κύκλο της σειράς στο ρόλο, που την αγαπήσαμε αυτόν της δασκάλας.

Σήμερα όμως, η Σοφία Μουτίδου καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ #ΝΟΤ άφησε τους πάντες έκπληκτους, καθώς ακύρωσε το Χάρη Ρώμα αλλά και όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια του THE BOOTH αποκάλυψε, πως δεν θα συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά και επίσης δεν γνωρίζει κάτι για αυτό.

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: