ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Η Καγιά αντί για το STAR εμφανίστηκε στην Κατερίνα!

OPEN – Όλοι περιμέναμε την επομένη του τελικού του GNTM, να δούμε τη Βίκυ Καγιά στο πρωινό του STAR CHANNEL, ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ. Αντ’ αυτού είδαμε τους υπόλοιπους κριτές αλλά ουδέποτε την παρουσιάστρια.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Είχαν καλεσμένη τη Βίκυ Καγιά για σχεδόν ολόκληρο το β΄μισό της εκπομπής ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ.

Η Βίκυ μίλησε για την επιτυχημένη πορεία της, για την επιτυχία του GNTM και του SHOPPING STAR, δέχθηκε τηλεφώνημα – έκπληξη από τον Γιώργο Καράβα, τραγούδησε και μαγείρεψε…

ΓΙΑ ΤΟ GNTM

«Τηλεοπτικά μου γίνονται προτάσεις που μου ταιριάζουν. Είμαι συνεπής στο κανάλι μου και στη δουλειά μου, αλλά δεν κοιτάω τριγύρω. Δεν θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ήταν κόντρα στον χαρακτήρα μου. Δεν θα έκανα κάτι με κίτρινο σχολιασμό, κουτσομπολιό και τηλεπαιχνίδια. Το GNTM είναι ένα ριάλιτι που ασχολείται με τη μόδα, όχι με τη ζωή των παικτών, τις πεποιθήσεις τους. Δεν θεωρώ ότι προσβάλλει κάποιον και μπορεί να γράψει άσχημα στο βιογραφικό τους. Ο Ηρακλής σίγουρα άξιζε τον τίτλο γιατί τον ψήφισε και ο κόσμος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν καριέρα ο Ανδρέας, ο Αιμιλιάνο, η Παρασκευή».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Το αντιλαμβάνομαι εδώ και πολλούς μήνες αυτό, αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν μπορώ να στο εξηγήσω γιατί από τη δική μου την πλευρά ουδέποτε υπήρξε κάποια τέτοια τάση. Από την πρώτη στιγμή που το κανάλι μου ανακοίνωσε ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και coach η Έλενα Χριστοπούλου, τις αγκάλιασα και χάρηκα που ήταν μαζί μας και οι δυο και νομίζω ότι πήγαμε και πάρα πολύ καλά. Τι συνέβη στο τέλος δεν ξέρω να σου πω. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν με πήρε τηλέφωνο, όμως, της έστειλα κι εγώ χαιρετίσματα και καλή αρχή. Ελάχιστα την έχω παρακολουθήσει. Δεν πιστεύω ότι θα πάει χαμένη αυτή η κίνηση, σε καμία των περιπτώσεων, γιατί το καθημερινό live είναι μεγάλο σχολείο, μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω να πω τίποτα κακό. Θεωρώ ότι όλα γίνονται καλώς καμωμένα για να πάει ένας άνθρωπος παραπέρα και να βγει μπροστά από αυτό».

ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑ

Λίγα λεπτά, μετά, όμως, η Βίκυ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα έκπληξη στον αέρα της εκπομπής από τον Γιώργο Καράβα. «Ο Γιώργος είναι ο σταρ του φετινού GNTM», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ

Τέλος, μίλησε και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας: «Δεν θα έκανα τρίτο παιδί. Έχουμε τα εν δυνάμει δύο, τα δικά μας δύο, έχουμε σκύλο, κουνέλι και ψάρι. Αν ήμουν μικρότερη ενδεχομένως να έκανα κι άλλα».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: