ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ανανέωση συμβολαίου για τον Γιώργο Παπαδάκη

ΑΝΤΕΝΝΑ – Πολλά έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τον Γιώργο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον στον Ant1. Το συμβόλαιο του δημοσιογράφου λήγει το καλοκαίρι, και όπως είναι φυσικό, οι πρώτες συζητήσεις του Γιώργου Παπαδάκη με την ιδιοκτησία του σταθμού ξεκίνησαν από νωρίς καθώς οι δυο πλευρές διατηρούν άριστες, σχεδόν οικογενειακές σχέσεις έπειτα από τα τόσα χρόνια συνεργασίας τους.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο τα βρήκε με τον Ant1 και ανανέωσε το συμβόλαιο του γι’ άλλα δυο χρόνια, έβαλε όμως και δυο όρους σε αυτό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τρίτης (22/02) κατά τον πρώτο χρόνο που αναφέρεται στο συμβόλαιο του, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα και ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Το δεύτερο όμως χρόνο, ο Γιώργος Παπαδάκης αναμένεται να έχει, όπως είπε η Έλενα Πολυκάρπου, «επικουρική» η συμμετοχή του. «Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή.

Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας» είπε η δημοσιογράφος.

«Εγώ τα επόμενα δύο χρόνια θα ήθελα να βλέπω τον Γιώργο Παπαδάκη. Πιο οικείος μου είναι ο Λιάγκας και εκπαιδευμένος. Όμως υπάρχουν γυναίκες ικανές μην τρελαθούμε. Μπράβο όμως στον Ant1 που ανανεώνει στον Γιώργο που έχει δώσει τη δυνατότητα αυτής της μακροημέρευσης» ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: